Відмовлено Розумовський перезалив by Ковивчак

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
39
Реакції
25
Бали
23
1. Ваш нікнейм:

Кирил Ковичак

2. Нікнейм порушника:

Микита Розумовський

3. Суть скарги:
Дивіться Шановна Адміністрація хочу подати скаргу на даного лідера сбу який є некомпетентним та йому всеодно на фракцію він а ні разу не робить перенорму часто бере неактиви навіть коли я його зву на ВЧ бо там відбувся напад він каже що йому всеодно якшошо я являюся підполковником СБУ.Були багато ситуацій
1.невидання премії за взяття участі та виграному ГРП я звертався до нього в лс та відповідав він мені ігнором (премію так і не дали досих пір можете переглянути логи)

2.Це видно що йому всеодно на фракцію єдине що він робить це вдень зайде покатається на авто та постоїть в афк,відіграє норму та ліває з гри

3.На мою думку є більш кращі особи це наприклад Юра Задверняк який пояснює кожному новачку або просто в когось є якісь питання він завжди готовий допомогти

4.Я думаю більшість фракції так само згідна зі мною можемо зробити голосування

5.Я,Максим Суббота,Нікіта Родитилев,Даніїл Мостовий завжди до пізної ночі катаємося та затримуємо порушників це видно в гелереї сбу або просто можу вам надати мої інші скріни і за це ми нічого не отримуємо хотя робимо більше ніж лідер в 3 рази

6.В лідера невистачає порозуміння з іншими співробітниками так як він туди просто напросто сидить в своєму кабінеті в дс це все видно в логах дс

4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Деякі скріни затримань
Ігнор
Премія яка мала видатися 07.07.2026 (в людини 180кк на балліку)

5. Дата порушення:

10.07.2026

Микита Розумовський

Центральна Україна
Реєстрування
18 Січ 2023
Дописи
70
Реакції
40
Бали
73
1. Ваш нікнейм:

Кирил Ковичак

2. Нікнейм порушника:

Микита Розумовський

3. Суть скарги:
Дивіться Шановна Адміністрація хочу подати скаргу на даного лідера сбу який є некомпетентним та йому всеодно на фракцію він а ні разу не робить перенорму часто бере неактиви навіть коли я його зву на ВЧ бо там відбувся напад він каже що йому всеодно якшошо я являюся підполковником СБУ.Були багато ситуацій
1.невидання премії за взяття участі та виграному ГРП я звертався до нього в лс та відповідав він мені ігнором (премію так і не дали досих пір можете переглянути логи)

2.Це видно що йому всеодно на фракцію єдине що він робить це вдень зайде покатається на авто та постоїть в афк,відіграє норму та ліває з гри

3.На мою думку є більш кращі особи це наприклад Юра Задверняк який пояснює кожному новачку або просто в когось є якісь питання він завжди готовий допомогти

4.Я думаю більшість фракції так само згідна зі мною можемо зробити голосування

5.Я,Максим Суббота,Нікіта Родитилев,Даніїл Мостовий завжди до пізної ночі катаємося та затримуємо порушників це видно в гелереї сбу або просто можу вам надати мої інші скріни і за це ми нічого не отримуємо хотя робимо більше ніж лідер в 3 рази

6.В лідера невистачає порозуміння з іншими співробітниками так як він туди просто напросто сидить в своєму кабінеті в дс це все видно в логах дс

4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Деякі скріни затримань
Ігнор
Премія яка мала видатися 07.07.2026 (в людини 180кк на балліку)

5. Дата порушення:

10.07.2026
1) На час вашого доказу "Ігнор" є 20.30 я тоді або був зайняти або вже не в грі. Також на сьогоднішній день я був зайнятий по причинам які не можу розголошувати
2) Вам напевно видніше, можете зайди та переглянути мою роботу в Звіти Лідерів
3) Ви в праві вважати як того самі захочете, а мені до цього немає ніякого діла
4) Нічим не підкріпленно, я допомагаю всім хто до мене звертається, та на поточний час ніхто окрім вас не казав що я "Поганий лідер і тд."
5) Це ваш прямий обов'язок та по правилам я не забов'язаний вас ніяк фінансувати але так як я цитую
"Лідер СБУ який є некомпетентним та йому всеодно на фракцію " зробив для вас розділ на форумі Нагорода за злочинців там де ви виконуючи свій прямий обов'язок окрім зарплати також зможете отримати кошти
6) Відповім так як і раніше, ні до мене ні до моїх замів не поступала скарга на мене за мою некомпетентність

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,410
Реакції
1,241
Бали
253
Вітаю, якщо переглядати звітність лідера фракції СБУ - мінімальна робота від нього є. Щодо виплати за вигране ГРП, лідер її видасть як тільки в нього буде можливість. Порушень не вбачаю.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі