Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Басараб

Новий гравець
Реєстрування
29 Лис 2025
Дописи
20
Реакції
1
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Влад басараб
2. Нікнейм адміністратора: Кирило Хмельницький
3. Суть скарги:
Шановна та вельмишановна адміністрація прекрасного ігрового проекту UKRAINE GTA, Головний Адміністраторе сервера, заступники Головного Адміністратора, Керівництво проекту та безпосередньо адміністратор Кирило Хмельницький, який видав мені покарання.

Звертаюся до вас із цією надзвичайно великою, розгорнутою та максимально щирою апеляцією (оскарженням). Я пишу цей текст з єдиною метою — висловити своє глибоке каяття, повністю визнати свою провину та спробувати достукатися до вашого розуміння і людяності. Мій ігровий акаунт на ім'я Влад Басараб було заблоковано за порушення найважливіших та найсуворіших пунктів правил нашого сервера, а саме за образу рідних (пункти 5.17 та 5.14).

Я хочу почати з найголовнішого: я не збираюся вигадувати безглузді виправдання, я не збираюся казати, що під моїм нікнеймом грав хтось інший, що мене зламали, або що це була випадкова помилка клавіатури чи штучного інтелекту. Ні. Я чоловік, і я готовий нести відповідальність за свої вчинки. Ці огидні, мерзенні та абсолютно неприпустимі слова в бік матері іншого гравця були сказані особисто мною, Владом Басарабом. І зараз, коли перші емоції вщухли, а на зміну їм прийшло тверезе усвідомлення реальності, мені невимовно, просто до глибини душі соромно за свій вчинок. Мені соромно перед самим собою, перед спільнотою гри і, перш за все, перед тією людиною, чию родину я так підло зачепив.

Мама, батьки, родина — це найсвятіше і найдорожче, що є у кожної людини в цьому світі. Це люди, які дарують нам життя, виховують нас і оберігають. Жодні віртуальні розбірки, жодні ігрові конфлікти, жодні образи в рамках RP-процесу чи навіть поза ними ніколи, за жодних обставин не повинні стосуватися рідних. Переходити на батьків — це ознака слабкості, невихованості та повної відсутності контролю над собою. На превеликий жаль, у той фатальний момент я проявив саме ці найгірші людські якості.

Як взагалі це сталося? Під час ігрового процесу між мною та іншим гравцем виникла дуже жорстка конфліктна ситуація. Мій опонент почав мене цілеспрямовано, крок за кроком провокувати, зачіпати моє еґо та виводити на негативні емоції. Замість того, щоб повестися мудро, проявити стриманість, просто проігнорувати цей бруд, увімкнути "не бачити" або написати скаргу в /report, щоб адміністратор Кирило Хмельницький розібрався з порушником, я піддався гніву. В одну секунду емоції повністю затьмарили мій розум. Мене наче перемкнуло, і в стані абсолютного афекту та злості я випустив з рота (або написав у чат) слова, про які пожалкував уже через хвилину після того, як вони були сказані. Але слово — не горобець, назад не повернеш.

Я хочу щиро, без жодного пафосу, попросити вибачення у того гравця, якого я образив. Я не знаю, чи прочитає він колись це оскарження, але я сподіваюся, що він зможе прийняти моє людське вибачення. Я не мав жодного морального права чіпати його матір. Також я хочу щиро перепросити у адміністратора Кирила Хмельницького. Ви, Кирило, абсолютно правильно виконали свою роботу. Ви захистили порядок на сервері і покарали токсичного гравця, яким я став у той момент. Мені соромно, що через мою дурість та нестриманість вам довелося витрачати свій робочий час, переглядати докази, фіксувати порушення та оформлювати цей бан. Ви все зробили абсолютно справедливо, і у мене немає до вас жодних претензій — лише повага за вашу роботу.

Проект UKRAINE GTA для мене — це не просто чергова гра, яку можна видалити і забути. Це цілий світ, у який я вклав величезну кількість свого особистого часу, енергії, сил та душі. Мій персонаж Влад Басараб — це результат тривалої праці. На цьому сервері я знайшов чудових друзів, з якими ми щодня спілкувалися, будували плани, разом розвивалися і проводили вечори. Для мене цей проект став місцем відпочинку після важких реальних днів. Усвідомлення того, що через одну єдину дурну, емоційну секунду, через свій довгий язик я втратив доступ до всього цього, до своїх друзів і до улюбленої гри — це для мене колосальний і дуже болючий удар.

Цей бан став для мене найхолоднішим і найкориснішим душем у житті. Перебуваючи в блокуванні, я мав багато часу, щоб посидіти в тиші та подумати над своєю поведінкою. Я заново, слово за словом, перечитав усі правила нашого сервера, особливо розділи, що стосуються культури спілкування та поведінки в громаді. Я зробив залізобетонні, остаточні висновки на все своє майбутнє життя: жодна гра, жодна віртуальна тачка, гроші, бізнес чи образа не варті того, щоб опускатися до рівня тварини і чіпати батьків.

Я даю вам усім своє залізне слово честі, обіцянку чоловіка і гравця: подібна огидна ситуація більше НІКОЛИ, за жодних умов, навіть за найжорсткіших і найбрудніших провокацій з боку інших людей, не повториться від імені Влада Басараба. Я навчився тримати свої емоції під повним, абсолютним контролем. Якщо в майбутньому мене хтось спробує спровокувати, я просто розвернуся і піду, або зафіксую порушення на відео та передам його адміністрації на форум.

Я благаю Головну Адміністрацію, Керівництво проекту та адміністратора Кирила Хмельницького проявити найвищу ступінь людського милосердя та поблажливості. Простіть мені мою помилку на перший і єдиний раз у моєму житті. Я прошу вас про амністію, про заміну покарання або хоча б про суттєве зниження терміну мого блокування. Я готовий понести будь-яке інше, найсуворіше альтернативне покарання на ваш розсуд. Ви можете видати мені мут чату на тиждень, закрити мені голосовий чат на сотні годин, посадити мене в деморган на максимальний термін, вилучити ігрову валюту — я згоден на все, я прийму будь-яке покарання з гордо піднятою головою. Головне для мене — мати можливість зберегти свій акаунт, повернутися на рідний сервер і ділом, своєю ідеальною поведінкою довести вам усім, що я дійсно виправився. Я хочу довести, що Влад Басараб може бути адекватним, культурним, спокійним та корисним гравцем для нашого прекрасного проекту.

Я щиро дякую вам за те, що ви витратили свій час і прочитали цей величезний текст моєї сповіді. Я дуже сподіваюся, що ви побачите в цих словах не просто літери, а щире людське каяття. Будь ласка, дайте мені цей другий шанс. Він мені життєво необхідний на цьому проекті. Сподіваюся на ваше позитивне рішення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): докази https://postimg.cc/fST8DRhc
5. Дата порушення: 10.07.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі