Розглянуто Звернення до адмністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Лис 2025
Дописи
8
Реакції
6
Бали
8
Ваш нікнейм: Дмитро Босов 234712
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:

Доброго дня, шановна адміністраціє!

Прошу розглянути моє зверненя про зняття ЗЧС я не по свой волі уйшов з фракції мене винудело лідер та колектив лідер давав погрози та материв мене прошу вибачення за порушення правил що не прослужив 3 дня зараз хочу пойти в ЗСУ ну чс недає тому хочу попросить зменшення або удаленю чс щоб я міг працювати в Держ установі пожалуста

Я повністю визнаю свою провину та розумію, що порушив правила сервера. Це була моя помилка, і я щиро шкодую про скоєне. Надалі зобов'язуюся уважно дотримуватися всіх правил і більше не допускати подібних порушень.

Прошу, якщо це можливо, переглянути моє покарання або скоротити термін блокування. Обіцяю, що надалі таких ситуацій не повториться.

Дякую за розуміння та приділений час.

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,337
Реакції
1,137
Бали
253
Вітаю. Ви отримали загальний чорний список державних організацій у зв’язку з порушенням Правил державних організацій, а саме — недотриманням мінімального терміну відпрацювання, передбаченого трудовим договором.

Зважаючи на те, що це перше подібне порушення, ми йдемо вам назустріч та скорочуємо термін дії покарання на 10 днів.

Звертаю увагу, що у разі повторного аналогічного порушення скорочення терміну покарання застосовуватися не буде.

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
932
Реакції
351
Бали
123
Вітаю

Відповідь була надана ГС Держ.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі