Розглянуто Некомпетентність адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
660
Реакції
957
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Жекіч Хелл
2. Нікнейм адміністратора: Назарій Казмірук
3. Суть скарги: Максимальне покарання за згадку рідних в правилах 3 дні а видав pban 5. Назар сам прикріпив цей пункт у вердикті і знову робить як хоче а не як прописані правила.

Не перший раз я бачу як адміністратор робить помилки та скільки вже на нього було залито скарг, в яких вердикт був «Буде проведена бесіда». Як можете побачити бесіда (не перша) не допомагає та потрібно вже застосувати щось більше або зняти даного адміністратора з скарг, бо це як і час людей які подають скарги так і час ГА та КА які розглядають ці скарги. Крім цього я хочу попросити ГА щоб той розказав йому про те як треба оформлювати текст, щоб вердикти були більш зрозуміліші. Так як сьогодні при розгляді одної з скарг, я побачив як він замість pmute, jail, pban просто понаписував цифри і як зрозуміти що він видаватиме? На мою та багато чию думку адміністратор НЕ повинен бути на скаргах та займатись ними це не його діло!!!
Хочу наголосити що це не злив адміністратора а просто субʼєктивна думка про нього та його поведінку будучи адміністратором. Прикріпляю знизу скарги за останній тиждень з позитивним розглядом де було наголошено про бесіду з ним
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 67

5. Дата порушення: сьодні

Останнє редагування:

Назарій Казмірук

Мл.Адміністратор| 02 Західна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
14 Лис 2024
Дописи
565
Реакції
178
Бали
103
Вітаю, так як скарга складена на мене, хочу пояснити, покарання в вигляді бану видано не лише за згадку рідних але й за образу гравців

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
660
Реакції
957
Бали
153
Останнє редагування:

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
640
Реакції
310
Бали
123
Вітаю Шановний гравець!
Адміністратор Назарій Казмірук отримує попередження.
За чисельні помилки при розглядах скарг.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі