В очікуванні Південна Україна | Заявки на посаду лідера "СБУ"

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,586
Реакції
1,459
Бали
253

1783972050784.png

Заявки на посаду лідера "Служби Безпеки України"

Вимоги від кандидата:

Мінімальний вік - 17 років (Є виключення)
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години до та після створеної заявки
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг., RP терміни та роботу даної організації
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці та на сервері
Схвалена RP біографія
Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати робочий мікрофон.

Форма подачі:

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName:
2) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:
3.)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну:
4) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
5) Які в вас є ідеї для фракції:
6) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера:

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:
2) Ваш тег в Telegram:
3) Ваш тег в Discord:
4) Ваш справжній вік:
5) Посилання на схвалену Role Play біографію:

Додаткова інформація:

Можливі причини відмови:
Дві та більше заявки від однієї людини.
Копіювання заявки.

Флуд/Оффтоп, якщо це робить гравець, який подає заявку + попередження Ф.А/блокування.
Створені дописи на декілька посад.
Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA.
Нікнейм має відповідати правилам.
Не співпадіння нікнейму на форумі та в грі.
Відсутній додаток Telegram - відмова.
Присутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу).
Відсутній актив на інших серверах.

Заявки приймаються до 16.07.2026, 20:00

Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.

Блеквуд Ейден

05/Полковник СБУ
Реєстрування
27 Кві 2026
Дописи
57
Реакції
52
Бали
23

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Ейден Блеквуд
2) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так
3.)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: Так
4) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): на 05- Полковник СБУ,на 04-Полковник НПУ
5) Які в вас є ідеї для фракції: 1.Запровадити щотижневі внутрішні спецоперації для особового складу. 2.Організувати систему щотижневих премій для активних працівників.3. Проводити більш цікавіші РП між фракціями,більш масштабні,залучати фракції які не приймали участі раніше.4. Запровадити систему наставництва,де в кожного новобранця буде досвідчений наставник який має розуміння фракції.5.Проводити регулярні тренування з теми Штурм Будівлі,щоб новачки вчились як діяти під час викрадення людини,під час затримань так як це блище до реального затримання. 6.Організувати внутрішні турніри з стрільби,тактичної підготовки та командної роботи між співробітниками,та за гарний результат давати гарні нагороди.7.Проводити регулярні перевірки співробітників з знання статуту,допомагати в вивченні правил та в розвитку в данній фракції.8.Проводити активні RP-складову фракції,проводити розслідування,оперативні розробки,приховане спостереження, роботу з агентурою та контррозвідувальні заходи.9.Підтримувати дружню атмосферу в фракції,щоб не було балагану,сварок,щоб люди не хотіли *покинути фракцію* а навпаки захотіли йти до СБУ.10. Організувати відкриті дні СБУ,під час яких громадяни зможуть ознайомитися з діяльністю фракції що сприятиме залученню нових людей в фракцію.
6) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Хочу спробувати себе на цій посаді,допомогти фракції в розвитку,в цілому покращити роботу СБУ на сервері,допомагати новачками в вивчанні RP так як більшість новачків не знають про RP,допомагати новачкам з підвищеннями,з ситуаціями в яких вони самі не зможуть справитись,допомагати новачкам проводити затримання,пояснювати як діяти в якій ситуації та як краще поступити,що можна робити а що не можна,також я вважаю себе стресостійким та адекватним.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Вадим
2) Ваш тег в Telegram: @Lost_vide
3) Ваш тег в Discord:eidenblekvud
4) Ваш справжній вік:16
5) Посилання на схвалену Role Play біографію:RP bio

Дмитро Духовний

Лідер НПУ || Південна Україна
Лідер
Реєстрування
5 Січ 2025
Дописи
158
Реакції
264
Бали
108

1775324896147.png

IC ІНФОРМАЦІЯ:
1) Ваш ігровий NickName: Дмитро Духовний
2) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Звісно
3.)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: Так,готовий
4) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Так,в підписі вказано.

Розділ №1:Фракційне,загальне.

[1].Підвищення активу,шляхом конкурсних відборів.Надати нове дихання СБУ.
[2].Зміна системи роботи НАСБ,повна реформа.
[3].Покращення умов для кадетів,змінення роботи інструкторів.
[4].Створення нових тем на форумі які попередньо не були створені:Документообіг,шлях курсанта,розділ з зверненням до Генерала,а також відділ для подачі заяв до СБУ (окремим та спец.підрозділам).
[5].Покращення взаємодії з другими держ.стркутурами та розвиток фракції витяг з неактива,тому що це є головне.
[6].Покращення результативності роботи,НАСБ та інших підрозділів.

6) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Я є комунікабельним,відповідальним та стресостійким.
ООС ІНФОРМАЦІЯ:
1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Ілля
2) Ваш тег в Telegram: @Royola
3) Ваш тег в Discord: ilya_2244
4) Ваш справжній вік: 14,7),(прошу виключення)
5) Посилання на схвалену Role Play біографію:Тиць

Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
7
Реакції
18
Бали
8
1) Ваш ігровий NickName: Данік Клауд
3.)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: Звісно
4) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Так, Полковник НПУ, ЗСУ

1. Проводити безпекові заходи, щоб запобігати та нейтралізувати загрози від злочинних угропованнь та розвідувально-підривної діяльності проти нашої держави, упередження провокацій та підвищення безпеки громадян в умовах російської збройної агресії проти України.

2. Як я встиг помітити, трохи "хромає" рп відігровка в деяких гравців, звісно ідея може здатися банальною, але проводити ЦІКАВІ РП.

3. Для підвищення комунікації між фракціями, робити частіше цікаві заходи та тренування, які будуть максимально наближені до реального життя.

4. Робити більше агітацій, для того, щоб збільшити кількість компетентного особового складу в лави наших підрозділів.

5. Також може здатися банальним, але буде дуже цікаво проводити спільні спеціальні операції між підрозділами.

6.Покрашити комуникацію з організаціями

7. Проведення часто перевірок, на знання законодавстава та на взятки/блат.

8. Зробити підрозділи ЦСО А, ДБР, НАВС, НАБУ.

9. Відкриття кримінальних справ, співпряця НАБУ з ДБР

10. Цікаві ГРП для СБУ та інших фракцій.

11. Ініціювати загальновійськові турніри між підрозділами за звання найкращого підрозділу та виділення грошової винагороди на розвиток підрозділу.

6) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Компентентний, Активний, Адекватний, Розуміючий.
1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Данило
2) Ваш тег в Telegram: h0ms2
3) Ваш тег в Discord: nylo_x
4) Ваш справжній вік: 15(прошу виключенн)

Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
7
Реакції
18
Бали
8
1) Ваш ігровий NickName: Данік Клауд
3.)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: Звісно
4) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Так, Полковник НПУ, ЗСУ

1. Проводити безпекові заходи, щоб запобігати та нейтралізувати загрози від злочинних угропованнь та розвідувально-підривної діяльності проти нашої держави, упередження провокацій та підвищення безпеки громадян в умовах російської збройної агресії проти України.

2. Як я встиг помітити, трохи "хромає" рп відігровка в деяких гравців, звісно ідея може здатися банальною, але проводити ЦІКАВІ РП.

3. Для підвищення комунікації між фракціями, робити частіше цікаві заходи та тренування, які будуть максимально наближені до реального життя.

4. Робити більше агітацій, для того, щоб збільшити кількість компетентного особового складу в лави наших підрозділів.

5. Також може здатися банальним, але буде дуже цікаво проводити спільні спеціальні операції між підрозділами.

6.Покрашити комуникацію з організаціями

7. Проведення часто перевірок, на знання законодавстава та на взятки/блат.

8. Зробити підрозділи ЦСО А, ДБР, НАВС, НАБУ.

9. Відкриття кримінальних справ, співпряця НАБУ з ДБР

10. Цікаві ГРП для СБУ та інших фракцій.

11. Ініціювати загальновійськові турніри між підрозділами за звання найкращого підрозділу та виділення грошової винагороди на розвиток підрозділу.

6) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Компентентний, Активний, Адекватний, Розуміючий.
1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Данило
2) Ваш тег в Telegram: h0ms2
3) Ваш тег в Discord: nylo_x
4) Ваш справжній вік: 15(прошу виключенн)
Біографія Тик

Реєстрування
18 Кві 2025
Дописи
11
Реакції
6
Бали
8
IC ІНФОРМАЦІЯ:
1) Ваш ігровий NickName: Дмитро Огородник
2) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: так
3.)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: так
4) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): не було
5) Які в вас є ідеї для фракції: Спершу я познайомусь з старшим складом і смладшим складом.
Я проведу переатестацію страшному складу.
Як буду проводити код-5 то буду показувати приклади ситиуацій
6) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Я буду готовий до всього буду приймати покарання захищати старший склад і младший склад буду допомогати їм розказувати єслі будуть питання
OOC ІНФОРМАЦІЯ:
1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Дмитро Огородник
2) Ваш тег в Telegram: @Kotik120954
3) Ваш тег в Discord: dimaogorodnik
4) Ваш справжній вік: 14(Пошук включення)
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: Сюда

Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
35
Реакції
14
Бали
13

1784054631347.png

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Даниїл Євтушенко
2) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Звісно
3.)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: так
4) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Так , на 01 полковник ( 11 )

1) Проведення спільних спецоперацій із НПУ, ДСНС, МОЗ та іншими державними організаціями.
2) Регулярне проведення БП для відпрацювання штурму, зачисток та затримань.
3) Впровадження системи наставництва для нових співробітників СБУ.
4) Прозора система підвищень за активність, дисципліну та якісну RP-гру.
5) Проведення контртерористичних навчань і спецоперацій.
6) Створення окремих спецпідрозділів із різними напрямками роботи.
7) Щотижневі збори особового складу з аналізом роботи та розбором помилок.
8) Регулярні рейди проти організованої злочинності.
9) Проведення секретних операцій та агентурної роботи в рамках RP.
10) Організація операцій зі звільнення заручників.
11) Запровадження системи премій та нагород для найактивніших співробітників.
12) Проведення спільних тренувань із силовими державними організаціями.
13) Посилення контролю дисципліни та субординації.
14) Регулярні нічні спецоперації та патрулювання об'єктів державного значення.
15) Проведення RP-сценаріїв із ліквідації терористичних загроз.
16) Організація якісного відбору кандидатів із практичними випробуваннями.
17) Підтримка високої активності керівного складу та допомога співробітникам.
18) Проведення внутрішніх змагань із тактичної підготовки та стрільби.
19) Створення дружньої атмосфери та взаємодопомоги у колективі.
20) Постійне оновлення RP-заходів і впровадження нових ідей для розвитку фракції.
21) Посилення охорони державних об'єктів та супроводу особливо важливих осіб.
22) Організація засідок і спецоперацій зі збору доказів проти злочинних угруповань.
23) Відпрацювання взаємодії між усіма підрозділами СБУ для швидкого реагування на надзвичайні ситуації.
24) Проведення внутрішніх іспитів для підтвердження професійної підготовки співробітників.

25) Максимальний акцент на якісній RP-грі, а не лише на виконанні норм.
Відповідальний , маю досвід , швидко адаптуюся під колектив , і впевнений, що впоруюсь з посадою!

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Даня , прізвище в ОП ( за потреби )
2) Ваш тег в Telegram: @Danya_R88
3) Ваш тег в Discord: @7danya12
4) Ваш справжній вік: 15( прошу виключення )
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: тицяй

Олексій Політура

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Кві 2024
Дописи
91
Реакції
89
Бали
63

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Олексій Політура
4) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Так, 05 Лідер ДСНС, заступник УЗ,ДСНС , майор ЗСУ,НПУ,ДКВС

1. Старатися проводити різних рп заходів 2-5 разів на тиждень
2. Взаємодія з іншими органами ^проведення різних рп і тд.^
3. Зробити систему балів для всіх працівників, за тиждень роботи подається звіт -> видаю бали за роботу -> обмін балів на гроші
Ідей не багато але буду добре виконувати свої обовʼязки

Хочу спробувати себе в такій ролі, також хочу займатися фракцією різні заходи і так далі

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олексій Коробенко
2) Ваш тег в Telegram: @gromo99912

3) Ваш тег в Discord: alexgromov1
4) Ваш справжній вік: 14 ( в жовтні 15 )
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/РП-Біо-Олексій-Політура.289734/

Марко Діас

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
308
Реакції
145
Бали
88

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Марко Діас
4) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Був досвід, Лідер УЗ 05, Заступник УЗ 05, також був великий досвід на дрібних посадах по типу Майора та підполковника

Ідеї для покращення фракції СБУ
1. Реорганізація та створення нових підрозділів

Створення ВВБ (Відділ Внутрішньої Безпеки):
Спеціальний засекречений підрозділ, який займатиметься виявленням корупціонерів, хабарників та порушників статуту серед інших держ. структур (НПУ, ЗСУ, ДКВС) та всередині самого СБУ. Перевірка на взяття взятки

Реформа ЦСО «А» (Альфа): Переведення підрозділу на систему швидкого реагування. Закріплення за ними обов'язкового щоденного патрулювання «сірих зон», супроводу конвоїв ЗСУ та миттєвого виїзду на виклики про напади на військові частини чи держ. об'єкти.

Створення ДКР (Департамент Контррозвідки) / Слідчий відділ: Підрозділ, який займатиметься збором компромату на неофіційні кримінальні клани, фіксацією їхніх порушень (через фрапси/скріншоти), заведенням офіційних кримінальних проваджень на форумі та подальшим плануванням масштабних облав.

2. Взаємодія з іншими фракціями
«Спільний Щит» (Інспекція ЗСУ та ДКВС):
Введення регулярних перевірок особового складу ЗСУ та ДКВС на наявність заборонених речовин (наркотики, нелегальна зброя). Це підніме рівень взаємодії між фракціями.
Інформаційне бюро з НПУ: Створення єдиної бази розшуку особливо небезпечних злочинців (ОНЗ). СБУ координуватиме дії НПУ, передаючи їм орієнтування на лідерів кланів, які перебувають під слідством контррозвідки.

3. Покращення Дисципліни
Впровадження Системи Академії СБУ:
Повністю переробити систему підвищення для 1-3 рангів. Замість банального «постій на посту», ввести обов'язкове проходження КМБ (курсу молодого бійця): екстремальне водіння, тактика штурму будівель, правила затримання та допиту. Курсанти здаватимуть практичний іспит старшому складу.

«Судний день» (допити): Посилити роль допитів у фракції. Затриманих лідерів кримінальних кланів допитувати за всіма правилами (із використанням поліграфа, аудіо- та відеофіксації), щоб дізнатися інформацію про інших учасників їхньої організації.

4. Внутрішній менеджмент та мотивація складу
Щотижневий підсумок та «Найкращий працівник тижня»:
Введення преміальної системи з особистого фонду лідера. Співробітник, який проявив себе найкраще (надіслав найбільше звітів, затримав найбільше злочинців), отримує грошову винагороду та позачергове звання.

6) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Був достатньо великий досвід у фракціях, в тому числі СБУ, був майором та підполковником кілька разів, був досвід на посаді лідерства, вмію добре працювати з людьми, готовий розвивати фракцію по максимуму, вкладаючись на всю, також в мене хороші лідерські якості.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Марко
2) Ваш тег в Telegram: @mxchomchik
3) Ваш тег в Discord: enaris77
4) Ваш справжній вік: 15 років, прошу виключення, так я адекватний, спокійний, вмію працювати з людьми, та був уже достатньо великий досвід на лідерстві та на посаді адміністратора
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: Біографія

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі