Розглянуто DM + Нон рп дії НПУ | №101

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vadim_mvk

Козак
Реєстрування
27 Лют 2025
Дописи
5
Реакції
8
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Вадим Суми (67760)
2. Нікнейм порушника: Генріх Андрієнко (11836), Василь Рейнович (58438)
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Сиділи AFK в машині, під'їхала поліцейська машина і почали нас звати, після того як не дозвались поїхали (був не біля пк). Через декілька секунд вони повернулись та розстріляли колеса і поїхали знову, але їм напевно було дуже скучно і вони нас вбили(нажаль немає на відкаті бо звернув гру в тей момент). Через пару хвилин вони приїхали в лікарню і мої слова про те що відлетять на форум стали вважати за образу працівника поліції, затримали за це. Потім у відділку не один раз оскали, я не вважав за потрібне з ними відігравати якесь рп через це. Також мої документи захотіли перевірити аж у відділку. (+ не знаю чи законно обшукали і забрали 2 м4 так як розшуку мене не було) Відкат нарізаний і склеєний, повний у мене є, якщо треба можу все показати в діскорді. Вкажу основні таймкоди але пропонував би переглянути все відео)
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
Таймкоди:
1. 0:10 - перша поява поліції
2. 1:00 - пробили колеса
3. 1:31 - Поліція приїхала в лікарню (як мене вбивали не зняв бо була звернута гра)
4. 2:03 - затримує за "образу"
5. 3:28 - почали процесуальні дії
6. 5:05 - почав відігровку поки стою афк( не спілкуюсь з ними бо вважаю їх дії повністю абсурдними)
7. 6:15 - оск
8. 7:04 - оск 2
9. 7:30 - погроза не зняти кайданки
10. 7:40 - оск 3
6. Дата порушення:14.07.2026

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,591
Реакції
1,460
Бали
253
Вітаю, гравець 11836 отримає покарання деморган 15 хвилин за:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
Гравець 67760 отримає покарання деморган 30 хвилин за:
6.33.4. Заборонено переходити в "AFK" під час проведення RP ситуації / арешту тощо.
Щодо інших дій, працівник який вас затримував є BADCOP та може ображати у межах свого персонажу та затримувати за ті чи інші порушення. Щодо початку затримання, порушень я не побачив, вам представились, назвали причину затримання та прочитали ваші права. Надалі раджу не переходити в афк під час рп та надавати повне відео, для повноцінної оцінки.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі