Розглянуто Надін Арквейл | Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джейсон Родаріо

Раніше було краще
Реєстрування
5 Сер 2022
Дописи
39
Реакції
27
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Джейсон Родаріо
2. Нікнейм адміністратора: Надін Арквейл
3. Суть скарги:
Я написав у репорт запитання, а саме: Як отримати права для поїзда УЗ, якщо під час того як я хочу здати права мені пише, що в мене вже є права?
Я чекав 5 хвилин, але відповіді так і не отримав. Після цього написав у VIP-чат: Чи є на сервері взагалі адміністрація?, щоб максимально привернути увагу. Згодом я ще раз подав репорт з аналогічним запитанням, знову почекав близько 5 хвилин, але мені знову ніхто не відповів.
Скаргу подаю саме на КА, оскільки, наскільки я розумію, саме вона відповідає за роботу всієї адміністрації серверу.
На мою думку, адміністрація переважно відповідає лише на базові або скриптовані запитання. Саме в цьому я й бачу проблему: відповіді часто надаються лише для того, щоб закрити або «відфармити» репорти, а не для того, щоб дійсно допомогти гравцю вирішити його проблему.
Хотілося б, щоб ситуацію з обробкою репортів виправили, адже відповіді на своє запитання я досі не отримав
.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут тут
5. Дата порушення: 14.07.2026

Останнє редагування:

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
936
Реакції
355
Бали
123
ВІтаю

Згодом вам було надано відповідь на репорт, у якій повідомлено, що для роботи на УЗ підходять права на керування трамваєм.
З приводу довгої відповідь на репорт, ситуація взята до уваги, з адміністраторами буде проведено бесіду.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі