Відмовлено НоН РП дії НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Чер 2026
Дописи
6
Реакції
9
Бали
5
1. Ваш нікнейм: Ваня Зеленський (41054)
2. Нікнейм порушника: Генріх Андрієнко (11836) та Андрій Токан (59031)
3. Назва організації порушника: НПУ Київа
4. Суть скарги: НоН РП дії та порушення правил.

Перше порушення від гравця з айді 11836 шановний гравець надав свое посвічення та не видіграв рп що зняв кайданку з моеї руки. 00:08

Друге порушення від гравця з айді 11836 він на відео сказаш офтопом кажучі хоть офтопом не працює більше діух людей. 01:18 секунда

Третье порушення від гравця з айдф 59031 від гравця не було відігровки що він дістав тайзер та викорастав. 00:03 секунда

Четверте порушення від гравця з айді 11831 коли ми прибули до відільку НПУ Київа було сказано що взял громадянина під руку та
повів його потім було сказано що зняв кайданки з граця. 01:43 секунда

Пяте порушення від гравця з айді 11831 то що вони не перевірили одразу мої документи так як на моїй фурі міг бути інший гравець.
00:02 секунда

Шосте порушення порушення від гравця 59031 Надав посвідчення для ознайомлення та не відчипив кайданку щоб я міг ознайомитись.
02:29

Сьоме порушення коли мене відпускали не було жодної відігровки. пункт порушення 3.6. Перевіряти документи, що засвідчують особу громадян, якщо є дані, що дають підстави підозрювати їх у скоєнні злочину. 07:23 секунда

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 13.07.2026

Прошу видати покарання цім двум гравцям.
Дякую!

Останнє редагування модератором:

Макcим Сокол

Мл.Адміністратор | Південна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
329
Реакції
634
Бали
153
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу можу винести вердикт

Від працівників порушень я не бачив вони вас затримали за "державний розшук"

Всі відігровкі від працівників НПУ були і не було порушень щодо їхніх відігровок

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі