Розглянуто ПЕТИЦІЯ ДЛЯ ТЕХ АДМІНА || Cистема Штрафів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Соловей

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
116
Реакції
57
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Микола Соловей
2. Нікнейм адміністратора: Петиція до Тех Адміна
3. Суть скарги: Вітаю, шановний технічний адміністраторе! Мене звати Микола Соловей. Звертаюся до вас із проханням переглянути функціонал автоматичної видачі штрафів за порушення ПДР за допомогою дорожніх камер. Загалом я підтримую додавання такої системи, адже вона робить гру більш реалістичною та мотивує гравців дотримуватися правил дорожнього руху. Однак, на мою думку, нинішні суми штрафів є занадто високими та потребують перегляду. Наприклад, за перевищення швидкості близько 150 км/год я отримав штраф у розмірі приблизно 45 000 грн. Це дуже велика сума, а якщо автомобіль їхатиме 400–500 км/год, то штраф буде ще більшим, що вже виглядає не зовсім збалансовано щодо ігрової економіки. Також хотів би запропонувати додати видимі моделі камер на дорогах, адже зараз їх практично неможливо помітити. Я отримав перший штраф, подумав, що далі камер вже не буде, але буквально через 100–300 метрів мені прийшов ще один штраф, хоча я навіть не знав, що там встановлена ще одна камера. Якби вони були помітними, гравці могли б заздалегідь звертати на них увагу. Крім цього, прошу переглянути розміри штрафів не лише за перевищення швидкості, а й за проїзд на заборонений сигнал світлофора. Наприклад, штраф у розмірі 22 000 грн за проїзд на червоне світло, на мою думку, є занадто великим. Було б значно збалансованіше встановити його в межах 6 000–8 000 грн. Прошу розглянути можливість зробити систему штрафів більш збалансованою, зменшити їх розмір та додати видимі моделі камер. Вважаю, що це зробить ігровий процес комфортнішим, не прибираючи при цьому відповідальності за порушення правил дорожнього руху. Дякую за увагу та сподіваюся, що моя пропозиція буде розглянута.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

Фото штрафів:
1784124268630.png

5. Дата петиції: 15.07.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,255
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

Станом на зараз встановлено певні суми по штрафам та ті чи інші порушення, додатково встановлено надбавку президентом для збільшення казначейства країни.
Станом на зараз перерозгляд штрафів не передбачено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі