Зачинено Для Керівника Олега Галицького| ГА/ЗГА/КА Не Розглядати!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хензай Житомирський

Легенда UKRAINE GTAꑭ
Реєстрування
21 Бер 2025
Дописи
74
Реакції
44
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Хензай Житомирський

2. Нікнейм адміністратора: SERVER

3. Суть скарги:
Вітаю, шановний Керівнику UKRAINE GTA.

Звертаюся до Вас з проханням переглянути моє покарання у вигляді блокування акаунта за використання забороненого програмного забезпечення.

Я повністю усвідомлюю, що своїми діями порушив правила проєкту та підвів довіру адміністрації. Розумію, що використання читів негативно впливає на ігровий процес, створює несправедливі умови для інших гравців і суперечить принципам чесної гри, яких дотримується сервер.

За час блокування я багато думав над своїми діями й зрозумів, що припустився серйозної помилки. Я щиро шкодую про свій вчинок і не намагаюся перекласти відповідальність на когось іншого. Усвідомив, що навіть одноразове порушення правил може мати серйозні наслідки як для мене, так і для всієї спільноти проєкту.

Мені дуже подобається UKRAINE GTA. За час гри я отримав багато позитивних емоцій, познайомився з чудовими людьми та провів чимало часу, розвиваючи свого персонажа. Саме тому мені дуже прикро втратити можливість і надалі бути частиною цього проєкту через власну необачність.

Я щиро прошу Вас дати мені ще один шанс. Запевняю, що цей випадок стане для мене важливим уроком. Надалі я суворо дотримуватимуся всіх правил проєкту, не використовуватиму жодного стороннього програмного забезпечення та робитиму все можливе, щоб бути чесним і відповідальним гравцем.

Розумію, що адміністрація не зобов'язана йти мені назустріч, однак прошу врахувати моє щире каяття, усвідомлення власної помилки та бажання виправитися. Якщо це можливо, прошу замінити безстрокове блокування на тимчасове покарання або надати мені останній шанс повернутися до гри.

Дякую Вам за приділений час, уважний розгляд моєї апеляції та роботу, яку Ви щодня виконуєте задля розвитку й підтримки проєкту. Незалежно від прийнятого рішення, я поважатиму Ваш вибір. Сподіваюся, що Ви дасте мені можливість довести своїми подальшими діями, що я зробив правильні висновки й більше ніколи
не порушуватиму правила UKRAINE GTA.

4. Доказ отриманого покарання: Тута

5. Дата порушення: 05.07.26
З ПОВАГОЮ ДО Керівника ГРАВЕЦЬ UKRAINE GTA Хензай Житомирський!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі