Зачинено Оскарження Для ГА та КП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ᅠᅠᅠ

Козак
Реєстрування
13 Бер 2026
Дописи
16
Реакції
15
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Зоря Райнер

2. Нікнейм адміністратора: SERVER

3. Суть звернення:

Доброго вечора ще раз, Шановна Вікторія Кизима.

Хочу ще раз щиро вибачитися перед Вами та Олегом Галицьким за свої слова й образи, які я висловив. Я повністю усвідомлюю, що моя поведінка була неприйнятною, порушувала правила сервера та проявила неповагу до адміністрації.
Я не намагаюся виправдати свої вчинки, Навпаки, я визнаю свою провину і щиро шкодую про те, що сталося, після блокування я мав достатньо часу, щоб обдумати ситуацію, і зрозумів, наскільки неправильно вчинив. Такої поведінки з мого боку більше не повториться
Прошу Вас дати мені ще один шанс, Я готовий дотримуватися всіх правил сервера, поважати адміністрацію та інших гравців і не допускати подібних порушень у майбутньому, своєю подальшою поведінкою я хочу довести, що зробив висновки зі своєї помилки.
Мені дуже соромно за сказане, і я ще раз прошу вибачення у Вас та Олега Галицького, Я дуже хочу повернутися на сервер і знову грати разом із друзями
Прошу Вас, якщо це можливо, переглянути моє покарання та розглянути можливість його пом'якшення або зняття. Буду щиро вдячний за буд яке позитивне рішення.
Умоляю вас

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тиць
5. Дата порушення 17.07.26

Останнє редагування:

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,117
Реакції
1,268
Бали
253
Вітаю
Відповідь була надана в минулій темі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі