Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давид_Вербицький

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Січ 2026
Дописи
70
Реакції
81
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Давид Вербицький
2. Нікнейм порушника:Роман Іщук
3. Суть скарги:Щось ми бавились з другом і я случайно попав по службовій машині полковника і він не бачив хто це саме попав по машині і затримав мене зразу і видав 3 догану без доказів
4. Доказ порушення (скриншот/відео):https://ua.files.fm/u/y8rbhwp7qm
5. Дата порушення:17.07.2026

Максим Алмазов

Генерал ДКВС | Східна Україна
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
688
Реакції
942
Бали
153
Вітаю.

Вас було звільнено за спільним рішенням керівництва.

Я та мої полковники не готові до подальшої співпраці з вами у нашій організації.
У своїй скарзі ви самі зазначаєте: «Ми бавились з другом і я случайно попав по службовій машині полковника…». Уже ця фраза повністю характеризує ваше ставлення до служби.

ДКВС - це державна структура, а не місце для розваг. Перебуваючи у фракції, співробітник зобов'язаний дотримуватися дисципліни, поводитися відповідально та усвідомлювати наслідки своїх дій. Посилання на те, що ви «бавилися» або що це сталося «випадково», не є виправданням для подібної поведінки.

Якщо ви приходите до фракції, щоб розважатися замість виконання своїх службових обов'язків, то ДКВС - не те місце, де вам варто проходити службу.
Рекомендую спочатку подорослішати, а вже потім претендувати на службу у державних організаціях.

Останнє редагування:

Дмитро Морріс💎

ЗГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,408
Реакції
1,354
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!

Лідер надав відповідь, від вас були неодноразові порушення також ваші слова по типу *я случайно попав по службовій машині полковника* вказує на те що ви халатно відноситесь, до своєї посади.

f290085685305c59.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі