Зачинено Оскарження, Відповідь для КП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ᅠᅠᅠ

Козак
Реєстрування
13 Бер 2026
Дописи
17
Реакції
20
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Зоря Райнер, 125184

2. Нікнейм адміністратора: SERVER

3. Суть скарги:

Буду вдячний, якщо ви приділите кілька хвилин і прочитаєте моє звернення до кінця

Добрий день

Хочу ще раз попросити вибачення у Вікторії Кизими та Олега Галицького за все, що я казав і як себе поводив
Я розумію, що мої слова були образливими, неприпустимими і що я сам винен у тому, що отримав бан, зараз я вже дивлюся на ситуацію зовсім по-іншому і розумію, що тоді повівся дуже нерозумно

Після блокування я вже встиг добре обдумати свою поведінку, Це вже третє оскарження, яке я пишу, і я не хочу щоб воно виглядало як звичайна спроба будь-якою ціною повернутися, Я справді шкодую про те, що зробив
Якби можна було повернути той момент назад, я б не казав на відео тих образ

Я не хочу виправдовуватися емоціями чи ще чимось
Те, що я казав на тому відео, було неправильно і я це визнаю, розумію, що після всього написаного довіра до мене мінімальна або її взагалі немає
Але я прошу оцінити не тільки те, що сталося, а й те, що люди можуть робити висновки зі своїх помилок

Якщо ви дасте мені ще один шанс, я не буду повторювати таку поведінку..
Не буде образ, провокацій чи конфліктів з адміністрацією або іншими учасниками, Я готовий просто спокійно грати, дотримуватися правил і не створювати жодних проблем

Я розумію, якщо після всього цього ви вирішите залишити бан, але все одно хотів попросити вибачення, тому що мені справді соромно за свою поведінку
Якщо є хоч якась можливість отримати ще один шанс, буду дуже вдячний і постараюся довести своїми діями, що зробив правильні висновки

Саме тому я не прошу забути те, що сталося і не очікую, що після цього звернення ви одразу зміните свою думку
Я лише прошу ще раз уважно розглянути моє оскарження та дати мені можливість довести своєю подальшою поведінкою, що я справді зробив висновки зі своїх помилок, якщо ви все ж вирішите дати мені ще один шанс, я сприйму його як довіру, яку потрібно заслужити, і зроблю все, щоб більше її не втратити

Я розумію, що це вже моє третє звернення і що після попередніх спроб повернутися вам може бути складно одразу повірити моїм словам. Але цього разу я пишу не лише через бажання зняти покарання, а тому що справді обдумав свою поведінку і зрозумів, у чому була моя помилка. Я не можу змінити те, що вже сталося, але можу змінити свою поведінку в майбутньому
Якщо ви дасте мені ще один шанс, я зроблю все можливе, щоб довести своїми діями, що я справді зробив висновки і цей шанс не буде даремним.

Дякую, що приділили час і розглянули моє звернення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тиць:)

5. Дата порушення: 17.07.2026

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
511
Реакції
230
Бали
103
Вітаю
Відповідь надана в попередніх зверненнях

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі