Розглянуто Південна Україна | Заявки на посаду лідера "ДСНС"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,611
Реакції
1,488
Бали
253

1784232928308.png

Заявки на посаду лідера "Державної служби надзвичайних ситуацій"

Вимоги від кандидата:

Мінімальний вік - 17 років (Є виключення)
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години до та після створеної заявки
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг., RP терміни та роботу даної організації
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці та на сервері
Схвалена RP біографія
Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати робочий мікрофон.
Мати схвалену партію.

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Ваш ігровий рівень:
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
7. Ваш справжній вік:
8. Місто, в якому живете:
9. Ваш юзернейм в Telegram:
10. Ваш юзернейм в Discord:
11. Які у вас є ідеї для фракції:
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
13. Посилання на схвалену Role Play біографію:

14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:

Можливі причини відмови:
ГА/ГС/ЗГС, на власний розсуд без пояснення причин

Дві та більше заявки від однієї людини.
Копіювання заявки.

Флуд/Оффтоп, якщо це робить гравець, який подає заявку + попередження Ф.А/блокування.
Створені дописи на декілька посад.
Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA.
Нікнейм має відповідати правилам.
Не співпадіння нікнейму на форумі та в грі.
Відсутній додаток Telegram - відмова.
Присутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу).
Відсутній актив на сервері протягом 5 днів.

Заявки приймаються до 19.07.2026, 20:00

Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA 05 серверу.

Олексій Політура

Кошовий отаман
Лідер
Реєстрування
20 Кві 2024
Дописи
99
Реакції
89
Бали
63
IMG_4406.png

1. Ваш ігровий NickName: Олексій Політура

2. Ваш ігровий рівень: 24
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так, в підписі
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олексій Коробенко
7. Ваш справжній вік:
14 ( в жовтні 15 )
8. Місто, в якому живете: Київська Область
9. Ваш юзернейм в Telegram: @gromo99912
10. Ваш юзернейм в Discord: alexgromov1
1. Створити систему щоденних рп завдань зі складом -> Досягнення: 1.рп кожного дня це розвиток працівників в рп сфері, 2. Гравці бачуть що фракція активна та будуть мати бажання вступити до лав ДСНС.
2. Перевірка Держ.Орг. Вона буде виконуватися наступним чином: Певний розклад на кожної організації, наприклад: Пн: ЗСУ та СБУ -> Вт: НПУ -> Ср: МОЗ -> Чт: ВРУ -> Пт: ДКВС та ЗМІ "1+1". Досягнення: Активна взаємодія з іншими органами та високий рівень активу.
3. Система обміну балів для всього складу ДСНС -> Досягнення: Мотивація працівників працювати щоб обміняти роботу на бали а бали на гроші. Як працює? За певну роботу працівників отримує бали потім збирає наприклад 150 балів і міняє їх по тарифу 1 бал = 1.000 грн.

4. Зробити тему "Рятувальник Тижня" -> Досягнення: за хороші труди працівник зможе отримати грошову премію,подяку від Генерала ДСНС та звання "Кращого працівника Державної служби України з надзвичайних ситуацій", щоб стати кращим за нього потрібно проявити себе набагато краще за себе.
5. Навчання працівників по системі РП із життя -> Досягнення: вміння працівників правильно та чітко відігравати рп
6. Зробити ункальний "AHK - Біндер" для служби ДСНС -> Досягнення: бистра та чітка відігровка Role-Play. Що там буде? -> Відігровка перевірки пожежного щитку, перевірка вогнегаснику, перевірка ПГ - Пожежний Гідрант, Перевірка дихального апарата, Перевірка аптечки та ще багато різного

більше ідей буду робити вже на самій посаді
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Маю досвід на цій лідерці
13. Посилання на схвалену Role Play біографію: Клібельно
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Клібельно

Микола Живчяра

Старожила Ukraine Gta
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
116
Реакції
212
Бали
48
1784367128634.png

1. Ваш ігровий NickName:Микола Живчяра
1784367151704.png

2. Ваш ігровий рівень:12
1784367156235.png

3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так
1784367161602.png

4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так
1784367173075.png

5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:ні але був на посаді
Заступника ЗМІ НПУ СБУ ЗСУ та багато 10-9 тому розумію роботу старшого складу
1784367205774.png

6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Микола
1784367225998.png

7. Ваш справжній вік:15
1784367229255.png

8. Місто, в якому живете:Krakow Poland
1784367237163.png

9. Ваш юзернейм в Telegram: @mykolax_UG
1784367239916.png

10. Ваш юзернейм в Discord:mykolax228
1784367242101.png

1)Робити більш взаємодії з фракціями задля вищого рівня РП

2)Зробити цікаву та зрозумілу систему преміювання для співробітників,та також систему підвищення для кожного підрозділу

3)Підрозділи ДСНС

1784368292927.png

Оперативно-рятувальна служба (ОРС)

Основний підрозділ ДСНС, який першим реагує на надзвичайні ситуації. Співробітники займаються ліквідацією пожеж, рятуванням людей, евакуацією населення, допомогою під час ДТП, пожеж, вибухів та інших небезпечних подій. Також проводять профілактичні чергування та забезпечують оперативне реагування на виклики.

1784368464723.png

Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення (АРЗ СП)

Підрозділ виконує найскладніші рятувальні операції. Його співробітники проходять додаткову підготовку для роботи під час обвалів будівель, масштабних ДТП, рятування людей із висоти, деблокування потерпілих та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, де необхідне спеціальне обладнання.

1784368605692.png

Водно-рятувальна служба (ВРС)

Підрозділ відповідає за безпеку на водоймах області. Проводить патрулювання, рятує людей під час нещасних випадків на воді, здійснює пошукові роботи, а також проводить профілактичні бесіди з громадянами щодо правил безпечного відпочинку біля водойм.

1784368789677.png

Підрозділ радіаційного, хімічного та біологічного захисту (РХБЗ)

Спеціалізований підрозділ, який працює у випадках витоку небезпечних речовин, аварій на промислових об'єктах або інших загроз для населення. Проводить локалізацію небезпечних зон, дезактивацію території, використовує спеціальні захисні костюми та обладнання.

1784368978843.png

Навчально-тренувальний центр (НТЦ)

Підрозділ займається підготовкою нових співробітників та розвитком особового складу. Організовує навчання, практичні тренування, іспити, відпрацювання RP-ситуацій та підвищення кваліфікації. Також проводить внутрішні навчання для вдосконалення навичок рятувальників.
1784369048035.png

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Маю досвід на роботі старшого складу, активний в грі можу зайти та допомогти в будь який момент,стресостійкий та адекватний.Це буде мій першйи раз на тпосдау лідера але я думаю що я з нею спарвлюся.
1784367245604.png

13. Посилання на схвалену Role Play біографію:потужнолітнепосилання
1784367249492.png

14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):https://imgpile.com/p/jv2F7Ym

Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
35
Реакції
12
Бали
13
1. Ваш ігровий NickName: Даниїл Євтушенко
2. Ваш ігровий рівень: зараз не в місті , чесно не памʼятаю. Но точно більше 10-го.
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: так , готовий
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так , на 01 полковник НПУ , підполковник ДСНС .
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Даня
7. Ваш справжній вік: 15( прошу виключення )
8. Місто, в якому живете: Одеса
9. Ваш юзернейм в Telegram: Danya_R88
10. Ваш юзернейм в Discord: 7danya12

1. Більше взаємодії з іншими державними фракціями (НПУ, МОЗ, СБУ).
  2. Регулярне проведення спільних тренувань із НПУ, МОЗ та СБУ.
  3. Індивідуальний підхід до новачків.
  4. Часті RP-заходи для всього складу.
  5. Справедлива система премій.
  6. Прозора система підвищень.
  7. Проведення лекцій та інструктажів.
  8. Підтримка дисципліни та дружньої атмосфери.
  9. Проведення щотижневих перевірок знань.
  10. Заохочення активних співробітників нагородами та преміями.

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Відповідальний , маю досвід , швидко адаптуюся під колектив , і впевнений, що впоруюсь з посадою!
13. Посилання на схвалену Role Play біографію: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Даниїл-Євтушенко-РП-біографія.373433/
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): критичних немає , буду в місті - покажу ( за потреби )

Дмитро Огородник.

Новий гравець
Реєстрування
18 Кві 2025
Дописи
13
Реакції
2
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName: Дмитро Огородиник

2. Ваш ігровий рівень: 27

3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: 10-4

4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: да

5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:ні

6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Дмитро Огородник

7. Ваш справжній вік: 14

8. Місто, в якому живете: Харків

9. Ваш юзернейм в Telegram: @Koti120954

10. Ваш юзернейм в Discord: dimaogorodnik

11. Які у вас є ідеї для фракції: Хоч буде мій перший досвід лідерства, я досконало знаю роботу ДСНС зсередини. Бачу, що саме потрібно покращити — від дисципліни до якості RP. Маю чіткий план дій, високу мотивацію та готовність брати на себе повну відповідальність за фракцію та результат. Йду сюди не заради посади, а щоб зробити ДСНС однією з найкращих фракцій

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я готовий взяти на себе відповідальність за стан справ у ДСНС. У мене немає амбіцій просто "посидіти" на лідерці — я маю конкретні ідеї, як прибрати рутину, підняти рівень RP та налагодити злагоджену роботу складу. Я достатньо знаю фракцію зсередини, щоб бачити, що саме потрібно змінити, і маю достатньо мотивації, щоб реалізувати це на практиці.

13. Посилання на схвалену Role Play біографію: Заходь на свій страх і риск

14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): туда

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,611
Реакції
1,488
Бали
253
Вітання, після перегляду заявок - можу оголосити наступне:

Допущені заявки кандидатів:
Олексій Політура
Микола Живчяра
Даниїл Євтушенко

Дмитро Огородник

Відмовлені заявки кандидатів:
Відсутні

Додаткова інформація, для допущених кандидатів:
Обзвон допущених кандидатів, відбудеться 21.07.2026, о 20:00 (по тех.причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять), в офіційному Disсord каналі 05 серверу Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону №1" за 10 хвилин до початку співбесіди, також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L ДСНС] NickName.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі