В очікуванні Петиція | Зміна правил. Дозвіл використання ОТЗ, для Військовослужбовців Національної Гвардії України, для виконання ефективних завданнь.

Руслан Коптєв

ВЕТЕРАН|Старшина ВЧ/ЗСУ/ТВО Командир НГУ
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
8
Реакції
14
Бали
8
Вік
25
Адреса
Харківська обл. Козача Лопань Вул.Залізнична 17
Веб-сайт
www.instagram.com
Бажаю міцного здоров'я, я Головний Старшина Збройних Сил України / Тимчасово Виконуючий Обов'язками Командування Національної Гвардії України - Капітан Руслан Коптєв.

Прошу парламент, змінити та доповнити, у розділі в "Держфрації Збройних Сил України" [Регістрація ОТЗ].

Чому саме цій розділ, пояснюю:

1 Розділ

- Так як в спеціальному розділі [Регістрація ОТЗ] Дозволено реєструвати тільки лише такі підрозділи: ГУР, ССО, ТЦК.
- Пропоную, підрозділу Національної Гвардії України, теж реєструвати свої ОТЗ, для виконання, різних видів несення служби.
- ОТЗ в підрозділі Національної Гвардії України, дозволить виконувати найскладніші та бойові та не бойові задачі.
- ОТЗ для Національної Гвардії України, це дуже важливий інструмент для кожного військовослужбовця у підрозділі Національної Гвардії України, за допомогою ОТЗ кожен військовослужбовець підрозділу Національної Гвардії України може перевозити дуже швидко Особовий склад з пункту А в пункт Б.
- ОТЗ можуть дуже допомогти кожному військовослужбовцю не тільки перевозити пасажирів, в навіть особистості речі, аптечки, водою, іжею, та іншими промисловими речами які пригодяться кожному військовослужбовцю
- Старі СТЗ які є вже на территорії ВЧ дуже повільні, та навіть не зможуть виконати дуже вчасно свою функцію як ОТЗ.
- ОТЗ Можно покращувати його характеристики, щоб як найшвидше виконати дуже багато завдань, а СТЗ дуже повільні та на 50% від максимальної швидкості СТЗ не зможуть виконати дуже важливі задачі.

2 Розділ

- Зробити ОТЗ, під стать не тільки підрозділу Національної Гвардії України та і ЗСУ, щоб відповідали Під Стать Фракції ЗСУ.
- Заборонити Військовослужбовцю реєструвати ОТЗ двухмісні.
- Заборонити Військовослужбовцю реєструвати ОТЗ Які не відповідають вимогам Правил Регістрації ОТЗ
- Заборонити Військовослужбовцю реєструвати ОТЗ, [СпортКари], вони дуже псують та портять імідж Фракції ЗСУ
- Дозволити Військовослужбовцю НГУ і ЗСУ малювати на ОТЗ вініли які відповідають тематиці ЗСУ або НГУ.

3 Розділ

- ОТЗ можуть бути як Медичний наприклад Мікроавтобуси так і невеличкі універсали
- ОТЗ можуть бути перероблені для патрулювання ВЧ або Патрулювання Міст, Села і т.д.
- ОТЗ можуть бути як переїздний Ремонтний ТЗ для ремонту інших ТЗ
- ОТЗ є автобуси Як Мерседес або Богдан які можуть перевозити О/С у великій кількості, та дуже швидко приїхати із пункту А до пункту Б.

Висновок

Дана тема дуже важлива, тому що кожен військовослужбовець НГУ та ЗСУ повинні дуже ефективно виконуватися завдання поставлені Командуванням ЗСУ та НГУ, дуже швидко ефективно, та з можливістю евакуювати поранених військовослужбовців і не тільки, надавати допомогу, привозити іжу, ремкомплекти для авто щоб дуже швидко лагодити інші ТЗ, Привозити ліки, Перевозити О/С та патрулювання.

Дана тема, дуже необхідна для підрозділу НГУ і ЗСУ, для виконання поставлених завдань на всі 100%

Дякую з повагою ТВО Командира НГУ Руслан Коптєв.

Маттео Ернандес

Ex Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
305
Реакції
245
Бали
103
Проти. Недоречна петиція, це питання може вирішити керівництво підрозділу спільно з Генералом.

Руслан Коптєв

ВЕТЕРАН|Старшина ВЧ/ЗСУ/ТВО Командир НГУ
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
8
Реакції
14
Бали
8
Вік
25
Адреса
Харківська обл. Козача Лопань Вул.Залізнична 17
Веб-сайт
www.instagram.com
Проти. Недоречна петиція, це питання може вирішити керівництво підрозділу спільно з Генералом.
Відкрию таємницю могучого всесвіту, я вже балакав і як генерал сказав це не можливо тому що це складний етап перероблення дуже багато документів, та зміни правил в зсу

Маттео Ернандес

Ex Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
305
Реакції
245
Бали
103
Відкрию таємницю могучого всесвіту, я вже балакав і як генерал сказав це не можливо тому що це складний етап перероблення дуже багато документів, та зміни правил в зсу
Я думаю все ж таки вам треба відкрити таємницю. Підскажіть будь ласка, які документи? Відколи отз регулюється документацією? Якщо на це дійсно є потреба, великої проблеми для генерала переробити «правила» немає. Внутрішні положення організації регулюються генералом, в деяких випадках з погодженням з вищим керівництвом (не президентом). Генерал має повне право замінити будь які внутрішні положення, на те він і лідер, щоб приносити якісь покращення у фракцію. Якщо для генерала «важко» додати додатковий рядок на темі, то він нього такий толк як і від цієї петиції. Подібні дії мають бути організовані в середині організації її керівництвом. Але ніяк не президентом, за рішенням голосування між особами які не мають відношення до цього.

Також стосовно самої петиції, поки особисто не бачу великої потреби на ОТЗ для НГУ. Це виглядає як збільшення повноважень, яке нічого не дасть. В результаті скоріше вони лише будуть кататись на ОТЗ замість виконання обов’язків. Поки моя думка не змінюється.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі