Розглянуто Тільки для керівника.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Дудка

Південна Україна
Реєстрування
6 Сер 2025
Дописи
24
Реакції
31
Бали
18
1. Ваш нікнейм:Роман дудка
2. Нікнейм адміністратора:ГА Віталій Петришин,Альона Дівертал колишня адміністратора та сл.МОЗ
3. Суть скарги:Вітаю! Звертаюся до Головного Керівництва проєкту з приводу кругової поруки, кумівства (блату) та цензури на 05 сервері.Пів року тому я займав посаду психіатра в МОЗ. Фракція перебувала в кризі, я працював по 60 днів поспіль без доган і здавав звіти на рекордні 46 балів. Під час мого офіційного, схваленого неактиву в чаті МОЗ, заступник лідера Саня Єрхонов посеред ночі почав спамити мені в особисті повідомлення в Telegram, вимагаючи з'явитися завтра на збори. Через постійний нічний спам я різко відповів йому в приватних повідомленнях: «Завались».Заступник переніс особистий конфлікт поза грою в ігровий процес і впаяв мені службове попередження (догану) з метою помсти. Я написав скаргу №411 на заступника Саня Єрхонова та слідкуючу Альону Дівертал. Тодішній адміністратор відхилив скаргу з абсурдним вердиктом: «Перенесення особистих відносин до службових обов'язків», звинувативши мене, хоча це заступник переніс приватний чат у гру. Адміністрація просто покрила свою команду, порушивши правила проєкту щодо невтручання особистого життя в ігровий процес.Коли зараз я підняв це питання знову, на сервері увімкнулася тотальна цензура та спроби заховати кінці у воду:Модератори офіційного Telegram-чату гравців 05 сервера миттєво видали мені бан, коли я запитав гравців про цю ситуацію, намагаючись замовчати проблему.Головний Адміністратор Віталій у приватних повідомленнях відхрестився фразами: «минуло пів року, ніхто нічого не пам'ятає, пізно щось вирішувати», ігноруючи наявність офіційних архівів на форумі.Слідкуюча Альона Дівертал просто заблокувала мене в Discord, уникаючи будь-якої відповідальності.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://postimg.cc/QH35QT1Y
5. Дата порушення:6 лютого 2025 року

Вкладення

• Screenshot_2026-07-19-12-41-42-265_com.discord.jpg
    Screenshot_2026-07-19-12-41-42-265_com.discord.jpg
    300.3 Кб · Перегляди: 27
  • Screenshot_2026-07-19-11-47-37-099_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2026-07-19-11-47-37-099_org.telegram.messenger.jpg
    537.9 Кб · Перегляди: 26

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,087
Реакції
2,158
Бали
253
Вітаю, шановний гравець. Переглянувши Ваші дії, Вашу активність, Ви могли про цю ситуацію написати одразу тоді, коли були не згодні з вердиктом. Зараз з цією ситуації пройшло більше пів року давності, за цей час Ви займали керівну посаду в МОЗ травень-червень, проявляли і активність в ці періоди, проте за цю ситуацію Ви згадали лише зараз. Альона Дівертал - на даний момент не адміністратор, не слідкуюча і загалом доказів на видане тоді попередження вже й немає. Що стосується блокування нею Вас в Discord - вона звичайний гравець, сама вирішує дане питання, порушень тут немає, адже вона не є адміністратором.
Що стосується заступника - він давно не є ним, був знятий по причині недостатнього часу на виконання обов'язків.

Так як пройшло більше пів року, зараз ніхто і не згадає за цю ситуацію, усі моменти які там були, доказим тим паче не знайдуться, адже докази на видачу попередження та інші зберігаються близько 7 днів. Тому зараз для Вас краще продовжити свою кар'єру у фракції, розвиватись та працювати надалі, йти по посадах вище, проявляти ініціативу у розвитку їх та працювати разом з іншими структурами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі