В мене є досить непоганий, як я вважаю, досвід на посаді заступника лідера. За час перебування на ціх посадах я отримав багато корисного досвіду, навчився працювати з особовим складом та розумію всю відповідальність, яка лежить на старшому складі фракції.
Також я доволі спокійна та врівноважена людина, яка завжди намагається вирішувати будь-які ситуації без зайвих конфліктів. Звичайно, як і у кожної людини, у мене є свої межі, але я завжди стараюся діяти розумно та відповідно до ситуації.
Враховуючи мій вік, я зараз не працюю, а чілю на канікулах, тому маю достатньо часу для активної роботи у фракції. Прошу не звертати великої уваги на мій вік, адже я лише на один рік молодший за мінімальний вік для цієї посади, а мій досвід уже дозволяє виконувати поставлені завдання і навідь більше.
Як я вже зазначив вище, я маю досвід на посаді заступника лідера. Свої терміни перебування на посаді я закінчив спокійно, без жодних покарань, у зазначений термін, а на 05 сервері навіть пробув трохи довше.
Також я добре знаю законку та всі основні моменти, які пов’язані з роботою даної фракції. Готовий допомагати складу, підтримувати порядок серед співробітників та робити все можливе для розвитку фракції.