Інформація НПУ | Заявки на посаду Заступника Начальника ГУНП (Полковник) [ВІДЧИНЕНО]

Вікторія Медвідь

Генерал НПУ | Чорноморський край [07]
Лідер
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
244
Реакції
1,288
Бали
138
1784461026112.png

У даному розділі співробітники Національної Поліції України (від 3-го професійного звання) можуть подати заявку на зайняття посади Полковника НПУ.

Посада полковника є керівною та відповідальною. Кандидат повинен мати досвід служби, знання статуту, вміння працювати з особовим складом та підтримувати дисципліну в організації.

Основні вимоги до кандидата:

- Заступника лідера повинно бути 16 років (можуть бути виключення).

- Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді.

- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

- Не перебувати у Чорних списках.

- Не мати відношення до інших проєктів.

- Мати RP NickName за формою Ім'я_Прізвище.

- Мати NickName на форумі як на сервері.

- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.

- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

- Мати мікрофон

- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост заступника лідера - 10 (є виключення).

Форма подачі заявки:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш справжній вік:

7. Чи готові Ви підтвердити свій вік?
8. Місто, в якому живете:
9. Ваш логін в Telegram:
10. Ваш логін в Discord:
11. Які у вас є ідеї для фракції:

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?:

Едуард Ізмайлов

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
15
Реакції
1
Бали
8

1. Ваш ігровий NickName:
Едуард Ізмайлов
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

так

так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть:

так
Полковник НПУ 05
Полковник ЗСУ 07

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

Тимофій (прізвище - скажу при необхідності)
6. Ваш справжній вік:

15
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік?

так
8. Місто, в якому живете:

Київ
9. Ваш логін в Telegram:

@DeS1e_888
10. Ваш логін в Discord:

desie_2610
11. Які у вас є ідеї для фракції:

Я у цій фракції не так давно, при Генеральші Вікторії Медвідь, тому поки що не встиг побачити всі моменти, які можна було б покращити. Але зі свого боку можу сказати, що буду робити все можливе, щоб наша фракція була однією з найкращих на сервері.
Буду допомагати молодшим за званням, слідкувати за порядком у складі та підтримувати хорошу атмосферу серед співробітників. Також хочу створити хороший та активний підрозділ, який буде приносити користь фракції та ефективно виконувати свою роботу.
Для мене важливо, щоб у фракції була не просто дисципліна, а й справжня командна робота, де кожен учасник буде готовий допомагати один одному. Буду старатися вкладати свій внесок у розвиток фракції та робити її кращою.

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?:

В мене є досить непоганий, як я вважаю, досвід на посаді заступника лідера. За час перебування на ціх посадах я отримав багато корисного досвіду, навчився працювати з особовим складом та розумію всю відповідальність, яка лежить на старшому складі фракції.
Також я доволі спокійна та врівноважена людина, яка завжди намагається вирішувати будь-які ситуації без зайвих конфліктів. Звичайно, як і у кожної людини, у мене є свої межі, але я завжди стараюся діяти розумно та відповідно до ситуації.
Враховуючи мій вік, я зараз не працюю, а чілю на канікулах, тому маю достатньо часу для активної роботи у фракції. Прошу не звертати великої уваги на мій вік, адже я лише на один рік молодший за мінімальний вік для цієї посади, а мій досвід уже дозволяє виконувати поставлені завдання і навідь більше.
Як я вже зазначив вище, я маю досвід на посаді заступника лідера. Свої терміни перебування на посаді я закінчив спокійно, без жодних покарань, у зазначений термін, а на 05 сервері навіть пробув трохи довше.
Також я добре знаю законку та всі основні моменти, які пов’язані з роботою даної фракції. Готовий допомагати складу, підтримувати порядок серед співробітників та робити все можливе для розвитку фракції.

Реєстрування
13 Тра 2025
Дописи
9
Реакції
6
Бали
8

1. Ваш ігровий NickName: Богдан Харон
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Саме так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: Саме так був на Полковинку НПУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Гульчук Богдан
6. Ваш справжній вік: 15
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік? так
8. Місто, в якому живете: Хмельницкий
9. Ваш логін в Telegram:mad:Bogdan17151427
10. Ваш логін в Discord:mad:bogdan099697
11. Які у вас є ідеї для фракції: Проводити код-5 Рп процеси для фракції і т.д
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?:Я адекватний, відповідальний і чудово розумію, як працює НПУ зсередини. Маю хороший онлайн і готовий приділяти фракції багато часу. Вмію знаходити спільну мову з людьми, тому зможу легко вирішувати конфлікти всередині складу та допомагати новачкам швидко освоїтися. Моя мета — не просто отримати ранг, а реально допомогти лідеру підняти онлайн, дисципліну та рівень РП у фракції. Я готовий брати на себе відповідальність і працювати на результат

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі