Денис Гаєчкін
Отаман
- Реєстрування
- 30 Бер 2025
- Дописи
- 66
- Реакції
- 34
- Бали
- 23
Я, громадянин України Денис Гаєчкін, подаю заяву до прокуратури на працівників СБУ та прошу розпочати службове рослідування , перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення:Рухаюсь на своєму автомобілі після чого зустрічаю автомобіль СБУ який рухається по зустрічній ,у нас сталося ДТП,але праацівники СБУ проігнорували те що сталося ДТП та продовжили рух ігнорувавши те що я знаходжусь поранений на їхньому капоті,також хочу зазначити що один працівник СБУ неповажно ставився до мене коли я попросив припинити рух
докази порушення працівників СБУ:доказ
Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення:Рухаюсь на своєму автомобілі після чого зустрічаю автомобіль СБУ який рухається по зустрічній ,у нас сталося ДТП,але праацівники СБУ проігнорували те що сталося ДТП та продовжили рух ігнорувавши те що я знаходжусь поранений на їхньому капоті,також хочу зазначити що один працівник СБУ неповажно ставився до мене коли я попросив припинити рух
докази порушення працівників СБУ:доказ