Зачинено Заперечення на скаргу R-9579

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Rusla_Boroda

Новий гравець
Реєстрування
20 Чер 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
3
Причиною мого блокування став вихід з гри під час ставки на контейнер, проте ситуація була повністю спровокована іншим гравцем, який подав на мене скаргу. Я поставив 4 мільйони на контейнер, після чого помітив, що щось пішло не так, і сказав у голосовий або текстовий чат, що не можу скасувати ставку. Гравець, чию ставку я перебив, скористався моєю недосвідченістю в цій ситуації. Він навмисно ввів мене в оману, сказавши: «Просто перезайди, це бувають лаги». Я послухав його пораду і перезайшов, через що він заібрав контейнер, а потім залив на мене скаргу за "ухід від РП/абюз". На відео, яке він надав, чітко видно (або помітно по контексту), що гравці навмисно вимикали або глушили звук на своєму записі у ключові моменти, щоб приховати факт того, як вони мене підставили та розвели. Прошу переглянути ситуацію детальніше, оскільки з мого боку не було умислу порушувати правила — це була дія під тиском обману іншого гравця.Макс Монтеро Прошу приняти міри

Анастасія Гончарова

Technical support of UKRAINE GTA
Тех. Підтримка
Реєстрування
5 Жов 2024
Дописи
215
Реакції
115
Бали
88
Вітаю, шановний гравець!
Ваша скарга оформлена не за встановленою формою. Крім того, ви звернулися не до того розділу форуму.
Будь ласка, подайте скаргу до розділу
«Скарги на адміністрацію» у розділі вашого сервера, дотримуючись встановленої форми.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі