Олександр Хрустальов
Козак
- Реєстрування
- 25 Сер 2025
- Дописи
- 5
- Реакції
- 5
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Олександр Хрустальов [51227]
2. Нікнейм порушника: Один Белінні [65158]
3. Назва організації порушника: ВРУ
4. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє.
Дана скарга є продовженням раніше поданої скарги щодо шахрайських дій з боку гравця Один Беліні [65158], у якій детально описані обставини передачі майна моєї дружини та подальша відмова його повернути. Посилання на першу тему додаю нижче, оскільки обидві ситуації безпосередньо пов'язані між собою.
Посилання тиць
Спочатку ми не хотіли надавати цій ситуації подальшого розголосу. Попри те, що сталося, нашою єдиною метою було повернути майно та врегулювати питання мирним шляхом, без звернення до адміністрації. Проте подальші дії гравця змусили нас змінити своє рішення.
18.07.2026 гравець Один Беліні почав систематично втручатися в ігровий процес та навмисно створювати конфліктні ситуації.
Під час гри він неодноразово:
Як докази надаю відеозапис подій. Для зручності перегляду відео було змонтовано з кількох окремих відкатів, оскільки за цей період накопичилося багато матеріалу, а загальний обсяг файлів був надто великим. Усі склейки виконані виключно для зручності розгляду скарги та жодним чином не змінюють зміст зафіксованих подій. До кожного порушення будуть додані відповідні тайм-коди.
Прошу адміністрацію уважно ознайомитися з наданими відеодоказами, зазначеними тайм-кодами, а також із першою скаргою, оскільки саме вона пояснює передісторію даного конфлікту.
Після того як ми не стали одразу звертатися до адміністрації, гравець, ймовірно, вирішив, що його дії залишаться без будь-яких наслідків. Надалі він почав регулярно переслідувати нас, втручатися в ігровий процес, втручатися в чужі діалоги, провокувати словесні конфлікти, зачіпати мою сім'ю та всіляко створювати некомфортну атмосферу під час гри.
Саме сукупність усіх цих обставин стала причиною того, що ми були змушені звернутися до адміністрації з двома окремими скаргами.
Окремо хочу зазначити, що всі оригінальні відкати збережені у повному обсязі. За необхідності я готовий надати адміністрації повні відеозаписи без монтажу через Discord або будь-яким іншим зручним способом для підтвердження автентичності наданих доказів.
Дякую адміністрації за приділений час та прошу об'єктивно розглянути надані матеріали й ухвалити рішення відповідно до правил проєкту.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): ТИЦ
6. Дата порушення: 18.07.2026
2. Нікнейм порушника: Один Белінні [65158]
3. Назва організації порушника: ВРУ
4. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє.
Дана скарга є продовженням раніше поданої скарги щодо шахрайських дій з боку гравця Один Беліні [65158], у якій детально описані обставини передачі майна моєї дружини та подальша відмова його повернути. Посилання на першу тему додаю нижче, оскільки обидві ситуації безпосередньо пов'язані між собою.
Посилання тиць
Спочатку ми не хотіли надавати цій ситуації подальшого розголосу. Попри те, що сталося, нашою єдиною метою було повернути майно та врегулювати питання мирним шляхом, без звернення до адміністрації. Проте подальші дії гравця змусили нас змінити своє рішення.
18.07.2026 гравець Один Беліні почав систематично втручатися в ігровий процес та навмисно створювати конфліктні ситуації.
Під час гри він неодноразово:
- навмисно заважав ігровому процесу(це показанно на протязі всього відео);
- вчиняв DB за допомогою транспортного засобу, зокрема перебуваючи у зеленій зоні (2:59, 3:21, 5:49, 8:58);
- переходив на особисті образи(1:50 перша спроба образи, Друга спроба вивести на емоції та образи 6:29, 3 спроба образи з закликом 7:35);
- зачіпав честь моєї сім'ї(7:58 висловлювання за дітей приплітаючи прізвище, 5:15);
- порушував політичні теми виключно з метою провокації конфлікту. Зокрема, на мою адресу пролунали слова про те, щоб я «йшов на війну та взяв із собою дружину», що, на мою думку, є абсолютно недоречним і жодним чином не стосується ігрового процесу;(перший поклик йти на війну, друга провокація з приводу війни 4:10, 5:15 торкнувся дружини та родини)
- публічно намагався принизити та висміяти мене перед іншими гравцями;
- навмисно завдавав шкоди моєму транспортному засобу: прострілював колеса та повністю виводив автомобіль з ладу, попри те, що все це відбувалося у зеленій зоні(тайм-код 9:50).
Як докази надаю відеозапис подій. Для зручності перегляду відео було змонтовано з кількох окремих відкатів, оскільки за цей період накопичилося багато матеріалу, а загальний обсяг файлів був надто великим. Усі склейки виконані виключно для зручності розгляду скарги та жодним чином не змінюють зміст зафіксованих подій. До кожного порушення будуть додані відповідні тайм-коди.
Прошу адміністрацію уважно ознайомитися з наданими відеодоказами, зазначеними тайм-кодами, а також із першою скаргою, оскільки саме вона пояснює передісторію даного конфлікту.
Примітка
Також вважаю важливим звернути увагу адміністрації на те, що гравець тривалий час користувався довірою нашої сім'ї. Саме завдяки цьому він неодноразово намагався отримати у своє користування різне майно моєї дружини: автомобіль, транспортну компанію, аксесуари та інше цінне майно. Саме тому перша скарга стосується факту шахрайства, а дана тема — його подальших дій щодо нас після виникнення цієї ситуації.Після того як ми не стали одразу звертатися до адміністрації, гравець, ймовірно, вирішив, що його дії залишаться без будь-яких наслідків. Надалі він почав регулярно переслідувати нас, втручатися в ігровий процес, втручатися в чужі діалоги, провокувати словесні конфлікти, зачіпати мою сім'ю та всіляко створювати некомфортну атмосферу під час гри.
Саме сукупність усіх цих обставин стала причиною того, що ми були змушені звернутися до адміністрації з двома окремими скаргами.
Окремо хочу зазначити, що всі оригінальні відкати збережені у повному обсязі. За необхідності я готовий надати адміністрації повні відеозаписи без монтажу через Discord або будь-яким іншим зручним способом для підтвердження автентичності наданих доказів.
Дякую адміністрації за приділений час та прошу об'єктивно розглянути надані матеріали й ухвалити рішення відповідно до правил проєкту.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): ТИЦ
6. Дата порушення: 18.07.2026
Останнє редагування: