В очікуванні дквс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тімур Коваленко

Шановний гравець
Реєстрування
15 Бер 2025
Дописи
54
Реакції
44
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Тімур Коваленко
2. Нікнейм порушника: Андрій Жидков
3. Назва організації порушника: ДКВС
4. Суть скарги: я їхав брати прицеп бачу дквс їде нон рп я поїхав дізнатися чому їде нон рп потім загубився повернувся на дорогу а коли зустрів то запитав і получив ігнор та оскорбление в конце відео
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
( таймкод 0:01\0:24 потом 1:55\2:00 )
6. Дата порушення: 20.07.2026

Максим Алмазов

Генерал ДКВС | Східна Україна
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
686
Реакції
941
Бали
153
Вітаю.

Як лідер фракції, працівник якої є фігурантом цієї скарги, хочу також надати відповідь від себе.

Переглянув докази на свого працввника.

Не зрозумів тільки одного, хто вам взагалі дав право кататися за службовим транспортом ДКВС і випитувати у моїх працівників, куди вони їдуть? Ви ким себе уявили, щоб влаштовувати їм перевірки?

Далі ще цікавіше. Пишете про нрп драйв з боку працівника, але на відео не видно, що це саме цей працівник. Зате прекрасно видно, як по нрп їдете саме ви. Виходить, єдиного порушника, якого вдалося нормально зафіксувати на записі, - це ви.

Про «образу» теж повз. Наприкінці відео говорить ув*язнений, якого перевозили, а не працівник ДКВС. Якщо ви не можете відрізнити слова затриманого від слів співробітника, то це вже точно не проблема працівника.

Також рекомендую перед подачею наступної скарги перевірити слух або хоча б уважніше переглянути власний запис. Значок мікрофона над ув'язненим чітко показує, хто саме говорив

Порушень зі сторони співробітника не побачив. Підстав для покарання немає.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі