Розглянуто Скам на комбікорм №158

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Емілія Хрустальова

Шановний гравець
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
15
Реакції
36
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Емілія Хрустальов [58521]
2. Нікнейм порушника: Фруктік Садочок [49947]
3. Суть скарги:
Подаю скаргу на гравця за шахрайство.

Гравець запропонував мені купити у нього 4 одиниці комбікорму. Я запропонувала оплату через банківську картку, але він відмовився, пояснивши, що йому потрібні гроші готівкою.

Після цього ми разом вирушили на Центральний ринок. Там він виставив будь-який аксесуар за 8 000 000, пояснивши, що це оплата за 4 одиниці комбікорму. Я придбала цей аксесуар за вказану суму, після чого відкрила обмін, щоб отримати комбікорм. Однак у цей момент гравець вийшов із гри, так і не передавши мені товар.

Прошу перевірити дану ситуацію та вжити відповідних заходів щодо цього гравця.

Примітка: До доказів додаю не тільки відео, а і переписку з гравцем, де були умови ціни та покупки товару.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): https://postimg.cc/gallery/8FRQSwK
5. Дата порушення: 20.07.2026

Останнє редагування:

Вадим Кравчук.

Модератор | Південна Україна
Модератор
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
270
Реакції
229
Бали
103
Вітаю, розглянувши скаргу виношу наступний вердикт:

Гравець 49947 у вигляді бану на 15 днів за —

"RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі