В очікуванні Для ГА/КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Алмазов

Генерал ДКВС | Східна Україна
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
688
Реакції
941
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Максим Алмазов
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:

Вітаю, шановна пані ГА/КА.

Прошу вас приділити декілька хвилин цьому зверненню та розглянути можливість оскарження мого перебування у Чорному списку адміністрації.

Я чудово розумію, що потрапляння до ЧСА не відбувається без причини. Усвідомлюю, що своїми діями в минулому я втратив довіру адміністрації, і саме через це сьогодні змушений звертатися з таким проханням. Я не хочу шукати виправдань своїм помилкам, перекладати відповідальність на інших чи доводити, що винен хтось інший. Навпаки - я приймаю рішення адміністрації та визнаю, що мої дії мали наслідки.

Минув уже значний час. За цей період я багато чого переосмислив. Я зрозумів, наскільки легко втратити довіру, і наскільки важко її повернути. Саме тому я не очікую, що мені просто повірять на слово. Я розумію, що довіра повертається лише конкретними вчинками, стабільною поведінкою та відповідальним ставленням.

За весь цей час бажання повернутися до адміністрації нікуди не зникло. Навпаки - воно стало ще сильнішим. Я неодноразово аналізував свої минулі помилки, думав над тим, що зробив неправильно, і що мав би змінити. Якби мені сьогодні випала можливість повернутися назад у той момент, коли були допущені ці помилки, я без вагань вчинив би інакше. На жаль, минуле змінити неможливо, але можна зробити все, щоб не повторити його в майбутньому.

Я не прошу повернути мені довіру одразу. Я прошу лише шанс її заслужити.

Я готовий абсолютно до будь-яких умов, які ви вважатимете необхідними. Якщо буде необхідно перебувати під посиленим контролем або виконувати додаткові вимоги - я прийму це без жодних заперечень.

Для мене зараз важливий не статус, не права адміністратора і не будь-які привілеї. Для мене важлива сама можливість знову стати частиною адміністрації та довести, що я зробив правильні висновки. Я хочу, щоб мене оцінювали не за минулі помилки, а за те, яким я можу бути зараз.

Я розумію, що багато людей можуть написати, «Я змінився». Але будь-хто може написати ці слова. Саме тому я не прошу повірити мені лише через це звернення. Я прошу лише можливість підтвердити свої слова діями. Якщо я не виправдаю ваших очікувань - це буде повністю моя відповідальність. Але якщо ви дасте мені цей шанс, я зроблю все можливе, щоб більше ніколи не змусити вас пошкодувати про таке рішення.

Я дуже прошу вас хоча б розглянути можливість допустити мене до випробувального терміну. Без будь-яких гарантій, без особливого ставлення, без винятків. Лише можливість пройти той самий шлях, що й кожен інший кандидат, і довести своє право бути в команді адміністрації.

Я знаю, що після ЧСА повернути довіру надзвичайно складно. Саме тому я не прошу її подарувати. Я прошу дозволити мені її заслужити. Якщо знадобляться тижні чи місяці, щоб довести свої наміри - я готовий пройти цей шлях.

Щиро прошу вас не відмовляти мені лише через моє минуле. Будь ласка, дайте мені один останній шанс показати себе. Я готовий зробити все, що буде потрібно, аби довести, що зробив висновки, змінив своє ставлення та можу бути відповідальним, чесним і корисним адміністратором.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -

5. Дата порушення: -

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі