𝓚𝓪𝓲 𝓛𝔂𝓾𝓽𝓸𝓫𝓸𝓻
𝓛 𝓜𝓐𝓕𝓘𝓞𝓩𝓘
- Реєстрування
- 31 Бер 2023
- Дописи
- 324
- Реакції
- 188
- Бали
- 103
1. Ваш нікнейм: Кай Лютобор
2. Нікнейм адміністратора: влад залізняк
3. Суть скарги:
скарга на адміністратора влада залізняка
прошу переглянути покарання, яке мені видав влад залізняк.
мене забанили за порушення правил нападу на вч, а саме за пункти 2.1, 2.2, 2.6 та 2.7.
щодо пунктів 2.1, 2.6 та 2.7 — я розумію ці правила. але щодо пункту 2.2 виникає питання.
у самому правилі чітко написано:
2. Нікнейм адміністратора: влад залізняк
3. Суть скарги:
скарга на адміністратора влада залізняка
прошу переглянути покарання, яке мені видав влад залізняк.
мене забанили за порушення правил нападу на вч, а саме за пункти 2.1, 2.2, 2.6 та 2.7.
щодо пунктів 2.1, 2.6 та 2.7 — я розумію ці правила. але щодо пункту 2.2 виникає питання.
у самому правилі чітко написано:
виняток: дозволено виходити з гри на території вч, якщо ви знаходитесь в бункері в укритті, та якщо коли ви вийдете, то не перешкодите rp процесу, який відбувається поруч.
саме така ситуація була у мене. на момент виходу з гри я знаходився в бункері, поруч не було військовослужбовців зсу, жодному rp процесу я не перешкоджав. тобто моя ситуація повністю підпадає під виняток, який прямо прописаний у правилах.
тому мені незрозуміло, чому мені зарахували порушення пункту 2.2, якщо я діяв відповідно до винятку, зазначеного в цьому ж правилі.
також виникає ще одне питання. мене покарали одразу за пункти 2.1, 2.2, 2.6 та 2.7, але за кожен із цих пунктів у правилах передбачене покарання деморган 60 хвилин.
тоді виникає логічне питання: чому мені видали бан, якщо правилами за ці порушення передбачений саме деморган? адміністратор повинен діяти відповідно до чинних правил сервера, а не змінювати вид покарання на власний розсуд.
окремо хочу звернути увагу на роботу адміністрації, яка відноситься до НЕОФ. я вже 4 дні чекаю на розгляд заявки щодо зняття догани. причиною затримки мені назвали те, що "адміністрація не наважиться це все прочитати, всі мої сценарії".
вважаю таку відповідь неприпустимою, оскільки розгляд звернень гравців є прямим обов’язком адміністрації. якщо звернення не розглядаються протягом кількох днів через небажання читати подану інформацію, це вже виглядає як бездіяльність з боку адміністрації НЕОФ.
прошу:
тому мені незрозуміло, чому мені зарахували порушення пункту 2.2, якщо я діяв відповідно до винятку, зазначеного в цьому ж правилі.
також виникає ще одне питання. мене покарали одразу за пункти 2.1, 2.2, 2.6 та 2.7, але за кожен із цих пунктів у правилах передбачене покарання деморган 60 хвилин.
тоді виникає логічне питання: чому мені видали бан, якщо правилами за ці порушення передбачений саме деморган? адміністратор повинен діяти відповідно до чинних правил сервера, а не змінювати вид покарання на власний розсуд.
окремо хочу звернути увагу на роботу адміністрації, яка відноситься до НЕОФ. я вже 4 дні чекаю на розгляд заявки щодо зняття догани. причиною затримки мені назвали те, що "адміністрація не наважиться це все прочитати, всі мої сценарії".
вважаю таку відповідь неприпустимою, оскільки розгляд звернень гравців є прямим обов’язком адміністрації. якщо звернення не розглядаються протягом кількох днів через небажання читати подану інформацію, це вже виглядає як бездіяльність з боку адміністрації НЕОФ.
прошу:
- переглянути моє покарання;
- пояснити, чому мені зарахували порушення пункту 2.2, якщо моя ситуація підпадає під виняток, який прямо прописаний у правилах;
- пояснити, на якій підставі мені було видано бан, якщо за пункти 2.1, 2.2, 2.6 та 2.7 правилами передбачений деморган 60 хвилин;
- перевірити правильність дій адміністратора влада залізняка та дати оцінку його діям;
- провести бесіду з адміністрацією, яка відноситься до НЕОФ, щодо їхньої бездіяльності та несвоєчасного розгляду звернень гравців.
сподіваюся на об’єктивний розгляд даної ситуації та прийняття рішення відповідно до чинних правил сервера.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 21.07.2026
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 21.07.2026