Розглянуто Полковник НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Лайтер

Шановний гравець
Реєстрування
25 Вер 2025
Дописи
25
Реакції
41
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Артем Колесник
2. Нікнейм порушника: Василь Рейнович
3. Суть скарги: Шановна адміністрація прошу розглянути мою скаргу на данного Полковника НПУ у нас у фракції 55+ людей і один підрозділ з назвою КОРД наш полковник є головним в цьому підрозділі і приймає туди тільки своїх друзів в цьому підрозділі тільки 4 людини і з цих 4 людей це всі його друзі за моїм проханням додати мене в підрозділ полковник спочатку відмовив але потім заставляв мене говорити смішні фрази і співати пісні але навіть після цього полковник навіть не збирався додати мене у підрозділ також коли ми вчора були в патрулі полковник на отз з працівником СБУ їздили в намагались створити ДТП а саме підрізали машину патрульної поліції намагались втаранити і їздили весь цей час за нами я сидів під час патрулю у войсі Патруль номер 1 і полковник зайшов до войсу та почав мене перекидати в інші войси також полковник мене постійно провокує такими словами що типу я нічого не знаю і не вмію не знаючи мене. Але нажаль доказів у мене немає але щодо кількості у фракції та в його підрозділі можу пред'явити докази в особисті повідомлення. Я не прошу щоб ви йому видавали покарання а прошу щоб ви з ним провели бесіду щодо його поведінки на посаді також вчора він мене ображав такими словами: "Ти тоже на обзвоні на полковника ДКВС мямлив таке" Також хочу додати момент що в мене є підозра що полковник додає тільки тих у підрозділ хто підвищується за корупцію або дає йому гроші
4. Доказ порушення (скриншот/відео): нема
5. Дата порушення: 20.07.2026

Останнє редагування:

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,629
Реакції
1,496
Бали
253
Вітаю, для вступу в підрозділ вам задавали пару питань, на які ви відповіли не найкраще, не відповіли що будете робити у ньому. Саме тому вас і не було прийнято. Щодо додавання у підрозділ хто підвищюється "по корупції", як ви зазначили, це виключно справа Куратора підрозділу, яким є Василь Рейнович.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі