Розглянуто Тільки для Олега Галицького // Серго Голд (Ксенія Київська не відповідай)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bop_Tpycikov

Козак
Реєстрування
13 Січ 2026
Дописи
14
Реакції
13
Бали
8
1. Ваш нікнейм: -
2. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
3. Суть скарги: Хочу звернутись до керівництва проєкту з скаргою на Головного адміністратора 04 серверу Ксенію Київську. Нажаль складається така ситуація що ГА безвідповідально ігнорує скарги деяких людей тому що на її думку вони не варті її уваги. Наведу до прикладу що я маю на увазі. Звʼязатись з нею в діскорді неможливо, через телеграм також, тобто вона бачить що їй пишуть люди з проханням допомогти з тим чи іншим питанням, так як вона ГА і ніякий другий адміністратор тут ніяк не вплине на умовну ситуацію яка склалась. І нікому невідповідає. Складаєтся таке відчуття що тим у кого в неї особиста неприязнь можна ігнорувати. Або вона просто халатно ставится до своєї посади. Зʼявляється таке питання, тоді навіщо такий головний адміністратор цьому серверу який не виконує свою роботу на яку вона свідомо йшла. Ми почали звератись за допомогою до іншого адміністратора якому вона заборонила з нами взаємодіяти, навіть "спілкуватись в діскорді" тому що вона думає що він когось "блатить", хоча насправді той адміністратор робить хочаби якусь роботу відмінно від неї. І виходить так що звернутись немає до кого.

Натомість гравців які масово порушують правила серверу які неодноразово банились за образи рідних, MDM, порушення правил зльоту майна, в яких на форумі всі скарги складаються з "оскаржень я більше так не буду" вона оскаржує зменшує термін покарання і тд. І на її думку це не виглядає як блат??

До прикладу ось два оскрження ( Перше оскарження на яке вона відповіла відбувайте покарання), А на наступний день той же самий гравець перезалив (Друге оскарження) і чомусь на цій скарзі вона максимально зменшила термін покарання. Маю враження що вони якось домовились про це в телеграмі але це суто моя думка.

Ось проаналізуйте форум цієї людини ( Тут ) і подумайте чи можна булоб йому зменшувати термін покарання чи ні. Тому що який сенс в покаранні якщо можна подати скаргу і уникнути покарання і робити далі теж саме!
Буквально перед баном цей гравець викладав в сторіс те як порушує а потім сльозно писав в оскарженні що він більше так не буде ( Тут і Тут )

Тому прошу вирішити це питання, халатність Ксенії Київської як Головного адміністратора не допустимі, тому що вона лице всієї адміністрації 04 сервера. Щоб не було такого що до одних вона ставиться нормально а до інших привзято.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 20.07.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,034
Реакції
1,884
Бали
253
Вітаю

На даний момент, у адміністрації відсутній регламент, який зобов'язує адміністрацію відповідати в особистих повідомленнях або використовувати конкретний спосіб зв'язку. Для більш швидкого вирішення проблем, використовується форум , на якому подається скарга або звернення. Адміністрація самостійно визначає найбільш зручний для себе канал комунікації. У даному випадку Головний адміністратор взаємодіє з гравцями через Telegram, юзернейм вказане в описі профілю Discord.

Щодо розгляду оскаржень покарань, рішення про схвалення, часткове схвалення або відмову в оскарженні приймається Головною адміністрацією індивідуально, виходячи з обставин конкретної ситуації та додаткового перегляду доказів.
Фактів, викладених у вашій скарзі, ознак халатності або упередженого ставлення з боку Головного адміністратора не встановлено.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі