Важливо ЗСУ | Заява на посаду Полковника ЗСУ

Владислав Міхал

Генерал ЗСУ || Чорноморський край
Лідер
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
195
Реакції
62
Бали
73
1778429166724.png

Заявки на посаду Полковника ЗСУ

1781906947710.png

Якщо ви не відповідаєте критеріям, зазначеним нижче, ваша заявка буде відхилена без розгляду.

1781906947710.png

Вимоги до кандидата:

- Мати відкриті особисті повідомлення в Discord та Telegram.
- Кандидату повинно бути 16+ років (Можливі виключення).
- Не мати блокувань за критичні порушення.
- Мати RP NickName українською мовою.
- Знати правила сервера, правила державних організацій та правила лідерів.
- Мати NickName на форумі як на сервері .
- Знати правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати мікрофон.
- Бути у фракції.
- Мати звання не менше Ст. солдата

1781906947710.png

Форма подання заявки:

Ваш ігровий NickName:
Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади?:
Чи був у вас досвід на керівних посадах, якщо так , то на яких саме?:
Ваше справжнє ім’я:
Ваш Telegram:
Ваш Discord:
Ваш справжній вік:
Які у вас є ідеї для розвитку фракції?:
Чому саме ви повинні обійняти посаду Полковника?:
Місто проживання:
Ваше поточне звання у фракції:

1781906947710.png

Додаткова інформація:

Дві або більше заявок від одного кандидата — відмова.
Копіювання чужої заявки — відмова.
Флуд у темі — відмова.
Після схвалення заявки необхідно змінити нікнейм у Discord відповідно до встановленого формату.

1781906806047.png

БАЖАЮ ВСІМ УСПІХІВ!

Останнє редагування:

Олександр Сирський1

Sapiens dominabitur astris
Реєстрування
19 Кві 2026
Дописи
9
Реакції
14
Бали
8
Вік
38
Адреса
[email protected]
Ваш ігровий NickName: Олександр Сирський
Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так
Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади?:Так
Чи був у вас досвід на керівних посадах, якщо так , то на яких саме?: 2 рази підполковник на 7 сервері ЗСУ
Ваше справжнє ім’я:Ігор
Ваш Telegram:GUROD1
Ваш Discord:gur_mo1
Ваш справжній вік:38
Які у вас є ідеї для розвитку фракції?: цікаві тренування , лекцій на різни теми, спец операцій різной склладності
Чому саме ви повинні обійняти посаду Полковника?: Я проводжу Лекцій Тренування різного тіпу
Місто проживання: Київ
Ваше поточне звання у фракції: Підполковник

Реєстрування
27 Кві 2026
Дописи
3
Реакції
2
Бали
8
Ваш ігровий NickName:Назар Український
Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так,Ознайомлений
Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади?:Так,готовий
Чи був у вас досвід на керівних посадах, якщо так , то на яких саме?:Підполковник ЗСУ
Ваше справжнє ім’я:Назар
Ваш Telegram: nazarchik1337
Ваш Discord: vertyyua
Ваш справжній вік: 15
Які у вас є ідеї для розвитку фракції?:Планую регулярно проводити для новобранців лекції та практичні тренування, щоб вони швидше освоювали правила фракції, військовий статут і RP-процес. Також хочу організовувати спільні тренування та РП-заходи з іншими державними організаціями для покращення взаємодії. Окрім цього, проводитиму перевірки знань, підтримуватиму дисципліну та заохочуватиму активних військовослужбовців преміями й позачерговими підвищеннями.
Чому саме ви повинні обійняти посаду Полковника?:Я вважаю, що маю достатньо досвіду, відповідальності та лідерських якостей для цієї посади. Умію працювати в команді, швидко приймати рішення у складних ситуаціях, зберігати спокій та контролювати особовий склад. Для мене важливі дисципліна, справедливість і розвиток фракції. Я готовий приділяти багато часу організації роботи ЗСУ, допомагати кожному співробітнику, підтримувати високий рівень RP та створювати комфортну атмосферу для всіх військовослужбовців. Моєю головною метою є зробити ЗСУ активною, організованою та однією з найкращих державних фракцій сервера.
Місто проживання:Івано-Франківськ
Ваше поточне звання у фракції:Капітан [8]

Давід Кардіналович

Новий гравець
Реєстрування
21 Лип 2026
Дописи
1
Реакції
1
Бали
5
Ваш ігровий NickName: Давід Кардіналович

Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так ознайомлений та маю певний досвід розказу правил, знаю їх значення!

Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового залишення посади?: Так, я приймаю покарання зазначеної мені тяжкості за порушення правила!

Чи був у вас досвід на керівних посадах, якщо так , то на яких саме?: Полковник ЗСУ, Підполковник ЗСУ Всього два місяці, також стояв багато раз на лідерках та заступниках інших проектів, маю досвід посади!

Ваше справжнє ім’я: Давід

Ваш Telegram: https://t.me/Serv1ntt

Ваш Discord: serv1nt

Ваш справжній вік: 18

Які у вас є ідеї для розвитку фракції?:

1. Використовувати техніку на максимум, так як використовується всього 90% автопарку ЗСУ!

2. Створити єдину систему балів для підрозділів, розділити премії між Керівним складом та розказувати про наші премії молодшим!

3. Створити групи підрозділів, підібрати досвідчених людей які мають досвід в фракції та вчити військо розвиватись і адаптуватись до змін!

4. Створити електронні іспити для молодшого складу 1-3 звання щоб люди складали їх онлайн у відсутності старшого складу, а згодом перевірялися Полковником, Генералом!

5. Взаємодія та обмін інформацією з усіма бойовими організаціями як СБУ, НПУ, ДКВС.

6. Створення загальної охорони Директора ЗМІ, Генерала ДСНС, Генерала ДКВС та видача премій за певний час охорони!

7. Активніші дії підрозділами і робота на вищому рівні така як Десантування, Розвідка, Охорона об'єктів державної таємниці, Охорона об'єктів стратегічного призначення!

8. Вести активні бойові дії та тренування в Окопах та послідовна розвідка боєм

9. Тренування з маскуванням! Задієння спец підрозділів КОРД, ЦСО - Альфа.

10. Ввести тренування з розмінуванням бомби.

11. Робити більше Патрульних постів поліції та видавати повістки.

12. Забрати статичну роботу підрозділів тобто (Охорона АКПП, КПП, тощо) Або хочаб видавати за них гроші!

13. Створювати групи та гілки в ТГ каналах за-для просування інформативного в наших співробітників тому що вони не знають елементарних правил, їх так можна скоріше скликати і вони матимуть зв'язок з командуванням!

14. Або зробити статтю на форумі з "Листування з командуванням"!

Чому саме ви повинні обійняти посаду Полковника?: Маю багатий досвід в цій сфері, вмію розмовляти з молодшим складом та моїми людьми в підрозділі
Розумію функціонал фракції, обов'язки, проводитиму тести та інші івенти з тручанням не лише мого підрозділу, а й інших підрозділів щоб створити єдину армію!
Можу Керувати людьми, йти на поступки, подавати приклад, давати поради, брати їх під крило та навчати навіть по-за грою.

Місто проживання: Чернівці

Ваше поточне звання у фракції: Старший солдат - 3

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі