Відмовлено Клопотання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Бер 2025
Дописи
66
Реакції
34
Бали
23
1:Денис Гаєчкін
2:Надін Арквейл
3:тиць
4:

Вітаю, шановна адміністрація UKRAINE GTA та особисто адміністратор Надін Арквейл!

Звертаюся до вас із проханням переглянути моє блокування та, за можливості, піти мені назустріч, скоротивши його термін. Мій ігровий нікнейм: Денис Гаєчкін. Мене було забанено на 7 днів адміністратором Надін Арквейл за причиною "Образа та розпал міжнаціональної ворожнечі".

Я повністю визнаю свою провину та усвідомлюю, що мої висловлювання були абсолютно неприпустимими, грубо порушували правила проєкту та могли образити інших учасників спільноти. У той момент я піддався миттєвим емоціям і не подумав про наслідки, про що зараз щиро шкодую. UKRAINE GTA — це чудовий проєкт, де я проводжу багато вільного часу, і мені дуже прикро, що я припустився такої грубої помилки.

Я детально перечитав правила сервера, зробив правильні висновки і гарантую, що подібна поведінка, будь-які образи чи прояви ворожнечі з мого боку більше ніколи не повторяться.

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
932
Реакції
350
Бали
123
Вітаю

Від вас зафіксовано неодноразові порушення одних і тих же правил. Відбувайте покарання.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі