Розглянуто R-318 I Лайт Ягамі//7.7

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
691
Реакції
1,334
Бали
153
1. Ваш нікнейм: 227322
2. Нікнейм порушника: Лайт Ягамі
3. Назва клану порушника: volkov
4. Суть скарги: Вітаю. Хочу надати свої пояснення щодо скарги, поданої на мене лідером клану VOLKOV. Під час нападу на ВЧ я прибув разом із кланом Murr. Після заїзду на територію я побачив велику кількість гравців, серед яких були учасники клану VOLKOV. Саме вони першими відкрили по мені вогонь, у зв'язку з чим я почав відступати до бункера, щоб уникнути смерті та дочекатися закінчення КД. Через деякий час до бункера зайшли двоє гравців із клану VOLKOV, які раніше вже стріляли по мені. Лише після цього я відкрив по них вогонь у відповідь. При цьому по гравцю з клану Murr я старався не стріляв взагалі. Згодом мене було вбито. Після цього лідер клану VOLKOV подав на мене скаргу із формулюванням: «PG, перший відкрив вогонь проти трьох». Вважаю, що у скарзі адміністрацію введено в оману, оскільки викладені обставини не відповідають дійсності: Я не відкривав вогонь першим — першими стріляти почали саме гравці клану VOLKOV, що чітко видно на моєму повному відеозаписі. Я не відкривав вогонь проти трьох гравців, як зазначено у скарзі. Вогонь було відкрито лише по двох гравцях клану VOLKOV, які раніше вже атакували мене. По гравцю клану Murr я старався не стріляти.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): повний відкат,скарга на мене
6. Дата порушення: 20.07.2026

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,573
Реакції
1,207
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Лайт Ягамі [ID26955] отримає покарання у вигляді блокування акаунту терміном на 31 день за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо).
Гравець Річард Блеквуд [ID227322] отримає покарання у вигляді деморгану терміном на 60 хв за Порушення правил нападу на військову частину, а саме:
2.4. Нападати та перебувати на території військової частини, якщо у вас немає зброї.
⚠️Клан VOLKOV отримує догану за Порушення правил Ukraine Gta 7.7. + Блокування акаунту від лідера клану.
Ситуація станом на зараз [1/3] [1/2] - Скарга на Неоф.Орг - [ R - 318 ]
Розглянуто

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,573
Реакції
1,207
Бали
253
Вітаю
Перерозглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравця було розблоковано, оскільки гравець надав докази з своєї сторони, та він вас не бачив те що ви відкрили вогонь перші. Догана залишається активною.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі