Відмовлено Прошу шанс...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Фарміла

Новий гравець
Реєстрування
21 Лип 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм:Назар Блейс
2. Нікнейм адміністратора:Античіт
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністрація!

Хочу щиро вибачитися за свою помилку. Раніше я грав на проєкті UKRAINE GTA, але в один момент прийняв дуже неправильне рішення та встановив стороннє програмне забезпечення (чіти), з яким нечесно грав на сервері. Грав я недовго — приблизно годину, після чого отримав блокування акаунта та серійного номера.
Я повністю усвідомив свою провину і розумію, що своїми діями порушив правила проєкту та зіпсував чесну гру для інших гравців. Мені справді соромно за свій вчинок, і я щиро шкодую, що взагалі вирішив скористатися читами.
Обіцяю, що більше ніколи не використовуватиму жодних сторонніх програм чи будь-яких інших способів отримання нечесної переваги. Я зробив для себе висновки й хочу повернутися до гри чесним шляхом, дотримуючись усіх правил проєкту.
Щиро прошу вас дати мені ще один шанс і розблокувати мій серійний номер. Для мене це буде можливістю довести, що я змінив своє ставлення та готовий грати виключно чесно. Дуже хочу знову зайти на сервер, насолоджуватися грою та проводити час на, на мою думку, найкращому українському проєкті.
Дякую вам за приділений час і сподіваюся на ваше розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення:21.07.2026

Останнє редагування:

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
639
Реакції
309
Бали
123
Вітаю.
Оскільки за певний період часу, ви не були амністовані навіть з глобальними амністіями, ваш вчинок має вагомі наслідки.
В оскарженні відмовлено
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі