Відмовлено Денис Даслер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ден Річезе

Поважний гравець
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
295
Реакції
133
Бали
88
1. Ваш нікнейм: 72212
2. Нікнейм адміністратора: Денис Даслер
3. Суть скарги: Адміністратор не видав покарання за такі пункти як 5.10, 5.11,6.20, та й взагалі багато порушень було на відео, будь ласка перерозгляньте скаргу
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ось
5. Дата порушення: 21.07.2026

Денис Дасслер

Молодший Адміністратор | Північна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
9 Жов 2023
Дописи
163
Реакції
70
Бали
88
Вітаю, шановний гравець!

Щодо поданої на мене скарги хочу надати пояснення.
Згідно з регламентом розгляду скарг, вами вже була подана скарга на гравця Хакі Мерссі, за результатами якої він отримав відповідне покарання у вигляді блокування акаунта.
Після того, як адміністрацією вже було винесено остаточний вердикт і покарання виконано, ви повторно подали скаргу на цього ж гравця за Інший випадок.
Хочу зазначити, що після видачі блокування акаунта додаткові покарання, такі як Demorgan, не застосовуються, оскільки блокування акаунта є більш суворим покаранням і повністю перекриває менш суворі санкції.
Відповідно, повторний розгляд тієї ж ситуації та видача додаткового покарання не передбачені правилами, адже гравець уже поніс відповідальність за свої дії.
Саме з цих причин мною та ЗГС Неоф було прийнято відповідне рішення.
Дякую за звернення та сподіваюся на ваше розуміння.

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
413
Реакції
199
Бали
103
Вітаю!

Погоджуюся з рішенням адміністратора.

Гравець вже отримав покарання у вигляді блокування акаунта. Видача додаткового покарання у вигляді деморгану є недоцільною, оскільки блокування акаунта є суворішим покаранням та перекриває менш суворі санкції.
Відповідно до регламенту розгляду скарг, після винесення остаточного рішення та виконання покарання повторне застосування додаткових покарань за цю ж ситуацію не передбачається.

Підстав для зміни рішення адміністратора не виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі