- Реєстрування
- 9 Сер 2023
- Дописи
- 1,024
- Реакції
- 2,020
- Бали
- 253
1. Ваш нікнейм: Тонні Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: ГА/КА
3. Суть скарги:
Звертаюся виключно до Керівника проєкту та Спец. Адміністратора. Відповіді ГА або КА мене принципово не цікавлять.
Ситуація наступна, Мені видали ЗЧС силових структур на 90 днів за порушення статуту. Фактично ситуація відбувалася під наглядом Верховного Судді. Я виконував його вказівки.
На перше оскарження отримав відповідь «робіть висновки». Я не вчинив жодних дій, які б шкодили репутації проєкту. Я діяв за вказівками за ієрархією. Наразі я відбув уже 60 днів із 90. За ці два місяці жодних порушень правил серверу з мого боку немає. Перебуваю в клані.
Замість розгляду амністії, моє покарання безпідставно змінили. ЗЧС із 90 днів перевидали назавжди. При цьому на проєкті ви оскаржуєте навіть ЧСП іншим людям.
Відповідь щодо минулого оскарження
Вимагаю від А до Я пояснити, де саме зафіксовані мої особисті порушення, які я вчинив навмисно і без вказівок судді, та за якими критеріями оцінюється моя провина
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Вказано вище
5. Дата порушення: 22.07.2026
2. Нікнейм адміністратора: ГА/КА
3. Суть скарги:
Звертаюся виключно до Керівника проєкту та Спец. Адміністратора. Відповіді ГА або КА мене принципово не цікавлять.
Ситуація наступна, Мені видали ЗЧС силових структур на 90 днів за порушення статуту. Фактично ситуація відбувалася під наглядом Верховного Судді. Я виконував його вказівки.
На перше оскарження отримав відповідь «робіть висновки». Я не вчинив жодних дій, які б шкодили репутації проєкту. Я діяв за вказівками за ієрархією. Наразі я відбув уже 60 днів із 90. За ці два місяці жодних порушень правил серверу з мого боку немає. Перебуваю в клані.
Замість розгляду амністії, моє покарання безпідставно змінили. ЗЧС із 90 днів перевидали назавжди. При цьому на проєкті ви оскаржуєте навіть ЧСП іншим людям.
Відповідь щодо минулого оскарження
- Щодо відкриття КП без звуку. Я особисто наголошував Верховному Судді, що звукозапису на доказах немає. Його пряма вказівка була: «Можеш відкривати кримінальне провадження».
- Щодо недоторканості лідера. Верховний Суддя дав чіткий наказ: особу відпустити, але відкривати КП. Наявність недоторканості не дає права порушувати ККУ. Я виконував РП-наказ вищої за ієрархією особи.
- Питання співмірності покарання. Чому Верховний Суддя, який безпосередньо керував процесом і віддавав ці накази, відбувся лише бесідою та штрафом, а я, як виконавець, отримав максимальне покарання у вигляді довічного ЗЧС?
Вимагаю від А до Я пояснити, де саме зафіксовані мої особисті порушення, які я вчинив навмисно і без вказівок судді, та за якими критеріями оцінюється моя провина
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Вказано вище
5. Дата порушення: 22.07.2026