- Реєстрування
- 11 Тра 2023
- Дописи
- 2,129
- Реакції
- 1,172
- Бали
- 253
1. Ваш нікнейм: Олександр Юрчишин
2. Нікнейм адміністратора: Надін Арквейл + Рома Семеген
3. Суть скарги:
Розуміючи всю суть проблеми, а також розуміючи своє порушення, я в деякій мірі не згідний з покаранням.
4 Липня приблизно о 22:50 я отримав покарання у вигляді муту по 4.10 на 200 хвилин за слово "Генії..." в сторону адміністрації, хоча відповідно до правил UG, мут може бути виданий до 180 хвилин.
Після чого ця ситуація вивела на неадекватну поведінку в сторону адміністратора Рома Семеген який видав покарання по 4.10.
Спочатку даний адміністратор видав покарання у вигляді блокування на 25 днів за дані висловлювання Тиць, з чим я повністю згідний, але однак після отримання блокування на 25 днів мене вивело ще більше та я повівся максимально не вірно та проявив максимальну неповагу до адміністратора Тиць, після чого адміністратор перевидав блокування по 7.10 на 40 днів, що перевищує норму покарання по даному правилу.
Покарання за 7.10 мені було видавалось 3 рази за всю історію гри на UG (3 роки) , перший раз 11.04.2025 , відбув , також отримав покарання 11.12.2025 , але було оскаржене та зняте повністю Тиць, покарання було видано за ось це Тиць, типу як за погрози.
Я згідний повністю зі своїм порушення, але пишу його з метою оскарження, оскільки я являюсь лідером клану, але однак відповідно до правил НО, якщо від лідера йде неактив понад 30+ днів, то йде видалення клану.
В даний клан було вложено понад 150.000.000₴ які б я не хотів втратити через свою некоретну поведінку.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Спочатку , Перевидача
5. Дата порушення: 04.07.2026
2. Нікнейм адміністратора: Надін Арквейл + Рома Семеген
3. Суть скарги:
Розуміючи всю суть проблеми, а також розуміючи своє порушення, я в деякій мірі не згідний з покаранням.
4 Липня приблизно о 22:50 я отримав покарання у вигляді муту по 4.10 на 200 хвилин за слово "Генії..." в сторону адміністрації, хоча відповідно до правил UG, мут може бути виданий до 180 хвилин.
4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів
Спочатку даний адміністратор видав покарання у вигляді блокування на 25 днів за дані висловлювання Тиць, з чим я повністю згідний, але однак після отримання блокування на 25 днів мене вивело ще більше та я повівся максимально не вірно та проявив максимальну неповагу до адміністратора Тиць, після чого адміністратор перевидав блокування по 7.10 на 40 днів, що перевищує норму покарання по даному правилу.
7.10. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Бан 6000 днів
Я згідний повністю зі своїм порушення, але пишу його з метою оскарження, оскільки я являюсь лідером клану, але однак відповідно до правил НО, якщо від лідера йде неактив понад 30+ днів, то йде видалення клану.
За що може бути видалений клан?
3.1. Неактив від лідера клану/модераторів (більше 30 днів). Якщо лідер відсутній протягом вказаного терміну і є активність навіть модераторів - клан видаляється.
3.1. Неактив від лідера клану/модераторів (більше 30 днів). Якщо лідер відсутній протягом вказаного терміну і є активність навіть модераторів - клан видаляється.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Спочатку , Перевидача
5. Дата порушення: 04.07.2026