Розглянуто Скарга на молодшого адміністратора Назара Нікітенка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Житомирський

𝓩𝓱𝔂𝓽𝓸𝓶𝔂𝓻𝓼𝓴𝔂
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
150
Реакції
231
Бали
48
1. Ваш нікнейм:
Олег Житомирський

2. Нікнейм адміністратора:
Назар Нікітенко

3. Суть скарги:

Вітаю.

Звертаюся до старшої адміністрації з проханням провести повторну перевірку рішень молодшого адміністратора Назара Нікітенка, який розглядав дві мої скарги щодо порушення пункту 3.4 Правил про нікнейми.

Перша скарга була подана на гравця «Тімочка Бумер», друга — на гравця «Бодя Доценко».

В обох випадках мною були надані докази, на яких чітко видно повні нікнейми гравців. У своїх скаргах я посилався на пункт 3.4 Правил, у якому зазначено, що заборонено використання нікнеймів у зменшено-пестливій формі. Також у самому правилі наведені приклади таких нікнеймів: «Владік», «Світланка», «Сашуля», «Діаночка» тощо.

На мою думку:

• «Тімочка» є зменшено-пестливою формою імені;
  • «Бодя» також може розглядатися як зменшена форма імені Богдан.

Незважаючи на це, обидві мої скарги були відхилені одним і тим самим адміністратором з однаковою причиною:

«Недостатньо доказів для видачі покарання.»

Саме це рішення викликає у мене питання.

На наданих доказах чітко видно:

• повні нікнейми гравців;
  • відсутність будь-якого редагування або обрізання зображення;
  • інформацію, необхідну для перевірки скарги.

Проте адміністратор не вказав:

• яких саме доказів не вистачає;
  • які вимоги до доказів були порушені;
  • чому надані матеріали не можуть бути використані під час розгляду скарги.

На мою думку, якщо адміністрація відмовляє через недостатність доказів, то заявник повинен отримати конкретне пояснення, чого саме бракує. Лише загальна фраза «Недостатньо доказів» не дозволяє зрозуміти причину відмови та виправити недоліки при поданні наступних скарг.

Я не стверджую, що адміністратор навмисно допустив порушення або діяв упереджено. Однак вважаю, що обидві скарги потребують повторної перевірки, оскільки рішення були однаковими, без детального обґрунтування причин відмови.

Прошу старшу адміністрацію:

• перевірити правильність розгляду обох моїх скарг;
  • надати оцінку діям молодшого адміністратора;
  • пояснити, чому надані мною докази були визнані недостатніми;
  • у разі встановлення помилки — переглянути рішення відповідно до чинних правил проєкту.

Сподіваюся на об’єктивний та неупереджений розгляд цієї скарги.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

1
2
5. Дата порушення:
24.07.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,633
Реакції
868
Бали
253
Вітаю

Під час перевірки було встановлено, що як докази ви надали скріншоти з особистого кабінету, а не безпосередньо з гри. Такі матеріали не є достатніми для підтвердження порушення та видачі покарання.

Саме з цієї причини адміністратором було прийнято рішення про відмову в розгляді ваших скарг.

Також хочу звернути увагу на оформлення вашої скарги. Вона є важка для сприйняття через надмірний обсяг тексту та повторення однієї й тієї ж інформації. Надалі прошу подавати скарги більш структуровано та лаконічно. У разі повторного подання нечитабельних звернень вони можуть бути залишені без розгляду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі