Відмовлено Виключно для Олега Галицького!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
28
Реакції
5
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Владислав Макрен 38131
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги:

Вітаю шановний Олег Галицький! Звертаюсь конкретно до вас, тому що на форумі одні і ті ж самі відповіді. Я не згоден з покаранням яке мені видала адміністрація, ніде не вказано що «Передача валюти карається баном». Людина бігала по ЦР і багатьом дарувала валюту, я не один такий. Людина підбігла і кидає трейд, ставе рюкзак котик і каже виставляй за скільки хочеш, я куплю. Я виставив і він купив, я запитував за що, він сказав що це подарунок. Це не покупка чи продаж валюти, це звичайний подарунок від людини.

Я готовий надати повню історію платежів всіх моїх карточок, там тільки донати донатело і звичайні донати в гру Ukraine GTA. Я згоден, я купував валюту за реальні кошти, але це була валюта офіційна, через ігровий магазин.

Я раніше був модератором ДС, ігровим помічником. Я з моменту останнього серйозного покарання на 01 сервері за чити в 2023чи2024 році не порушував так серйозно. Я згоден що я просто десь когось обманював, десь когось ДМив, але я ніколи не наважився б купувати або продавати ігрові цінності за реальні кошти.

Прошу детально розглянути мою скаргу і винести справедливий вердикт.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць

5. Дата порушення: 14.07.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,181
Реакції
2,091
Бали
643
Вітаю

Переглянувши відеодокази вашого спілкування з Головним Адміністратором та логування, встановлено, що під час розмови Ви самостійно підтвердили факт придбання ігрової валюти.
Підстав для скасування або зміни виданого покарання немає.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі