Розглянуто NonRP СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитрій Грант

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Чер 2025
Дописи
149
Реакції
67
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Дмитрій Грант
2. Нікнейм порушника: Василь Манченко 114386
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:

Вітаю Шановна Адміністрація! Виникла ситуація із Співробітником СБУ!
Прошу переглянути відкати, та дати справедливий вердикт, та компенсацію.

Також прошу переглянути наявність Відкату у Працівника СБУ!

Відкат - №1 На відкаті видно як я їхав за СБУ, сразу говорю, протаранив не
спеціально time-code 00:30, та відкатив, запевняю що провокацій із моєї сторони до цього не було!
Я врізався у нього, бо хотів випередити, но не вийшло та я Відкатив. time-code 01:50 - Надав паспорт
на 3 вимогу, але у мене забагалось, та написало "Гравець відмінив пропозицію"! При цьому він не міг
встановити мою Особу по РП!

Time-Code - 00:55 (Відкат №1)
Некомпитентні дії від працівника СБУ, а саме тоді коли почавговорити за статтю 9.1
КУ "Конституцію України", ну і мені не мсподобалось як він себе поводе, та сказав
"Мені не подобається як ти розмовляєш, я тебе залью на Держ. ПорталОффтопом",
далі...

Відкат - №2

Time-Code - 00:50 (Відкат №2)
На Відкаті я просто їхав, і мені прилітає Розшук, прошу подивитись по логах Гри.
Також це є НонРП Держ. Моя думка що це накинув Василь Манченко 114386!

Відкат - №3

Time-Code - 01:07 (Відкат №3)
Вийшов із СБУ, бачу під'їжає авто СБУ, хотів спитати у нього за що мені видався розшук,
но... Я підбіг до нього, він не представившись(хоть і раніше бачились), він мене кафає,
робить відігровку, та говорить що мене було затримано за: "Вбивство, Непідкору, Образу
Працівника" time-code - 01:39, но... Він зарахував образу що я до нього на "Ти"? Хоть це
не заборонено, і не зобов'язує мене говорити до ньо
Від нього йшла не компитентність яку я бачив раніше із його боку, та йшов обман у мій
адрес.

На мою Думку порушення:
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
2.23. Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав. | Попередження/Догана/Звільнення/Варн + компенсація завданих незручностей
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Дякую за Увагу! //by Grant

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відкат №1 | Відкат №2 | Відкат №3
6. Дата порушення: 25.07.2026

Дмитро Морріс💎

ЗГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,494
Реакції
1,556
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!

Гравець (114386) Василь Манченко отримає покарання- 2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн.

f290085685305c59.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі