Відмовлено Non PR пограбування, FD, DM Car.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Фура

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Сер 2024
Дописи
127
Реакції
72
Бали
276
1. Ваш нікнейм: Саня Фура
2. Нікнейм порушника: Айси Худтагер
3. Назва клану порушника: GOPNIKI
4. Суть скарги: Стояв я на парковці до мене під'їжджає дана особа начинає просто так кружляти біля мене, я поїхав на лікарню Дніпра по батлпасу, він поїхав за мною, він викрав в мене машину я його догнав викинув свої машини, він почав просто так по мені тулити FD, DM Car.
Я начав від нього уїжджати він знову починає по мені тулити. Я під'їжджаю до нього питаю для чого він це робить він знову стріляє по мені, потім я його закафав (можете мене покарати за це).
Я поїхав по справам він /vip чат писав погані слова про клан:
Приклінленно знизу.
Потім я стою на сто і він начинає мене просто так брати в стяжки і веде кудись в ліс.
Я понятне діло вийшов під час цього Non PR пограбування тому що в мене було більше нелегала, чим я забрав в нього п'ять штук зброї в неадеквата.

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн

2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин

3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин

3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин

3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10

3.9. Заборонено вбивати жертву, без вагомої причини або коли вона в стяжках. | Деморган 80 хвилин
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 26.07.2026

Вкладення

• gta_sa 2026-07-26 13-38-13-503.jpg
    gta_sa 2026-07-26 13-38-13-503.jpg
    657.4 Кб · Перегляди: 15
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі