Леся Січова
Отаман
- Реєстрування
- 26 Січ 2025
- Дописи
- 34
- Реакції
- 31
- Бали
- 167
1. Ваш нікнейм: Леся Січова
2. Нікнейм адміністратора: Адам Квенті
Разом із цим, у темі «Історія змін, які відбуваються у правилах» зазначено: «Оновлені правила вступають в дію з 23/07/2026 05:00. Правила, які були до змін є дійсними.»
Таким чином, між набранням чинності новою редакцією правил (23.07.2026 о 05:00) та моментом видачі догани (23.07.2026 о 19:39) пройшло приблизно 14 годин, а не 7 днів, які прямо зазначені у пункті правил.
На мою думку, застосування цього пункту в день набрання ним чинності є передчасним, оскільки встановлений ним строк «протягом 7 днів» ще не минув.
Також хочу звернути увагу, що інформацію про зміни правил було опубліковано 23.07.2026 о 00:50, а самі зміни набрали чинності вже о 05:00 цього ж дня. Таким чином, гравці мали лише близько 4 годин для ознайомлення з новими вимогами та приведення своїх кланів у відповідність до них.
Враховуючи, що новий пункт передбачає строк «протягом 7 днів», а догану було видано вже 23.07.2026 о 19:39, прошу надати роз'яснення щодо порядку застосування цього правила.
Прошу надати відповіді на такі питання:
У зв'язку з викладеним прошу перевірити правильність застосування цього пункту правил та, у разі підтвердження помилки, скасувати видану догану.
На практиці це може суттєво ускладнити існування невеликих або новостворених кланів, навіть якщо вони є активними та виконують інші вимоги правил.
Це не є основною причиною моєї скарги, однак прошу керівництво звернути увагу на цей момент та, за можливості, надати роз'яснення щодо доцільності встановлення саме такого мінімального порогу.
Дякую за розгляд моєї скарги.
4. Доказ отриманої догани (скриншот):https://files.fm/u/5rqx8dv9qk
5. Доказ із теми «Історія змін, які відбуваються у правилах», де видно дату та час публікації змін, а також зазначений час набрання ними чинності. (скриншот): https://files.fm/u/6k2d4tyjnt
6. Дата порушення: -
2. Нікнейм адміністратора: Адам Квенті
3. Суть скарги:
23.07.2026 о 19:39 моєму клану було видано догану за пункт правил: «Клан у якому протягом 7 днів кількість учасників менше 10-ти та/або общак клану 1.000.000 грн».Разом із цим, у темі «Історія змін, які відбуваються у правилах» зазначено: «Оновлені правила вступають в дію з 23/07/2026 05:00. Правила, які були до змін є дійсними.»
Таким чином, між набранням чинності новою редакцією правил (23.07.2026 о 05:00) та моментом видачі догани (23.07.2026 о 19:39) пройшло приблизно 14 годин, а не 7 днів, які прямо зазначені у пункті правил.
На мою думку, застосування цього пункту в день набрання ним чинності є передчасним, оскільки встановлений ним строк «протягом 7 днів» ще не минув.
Також хочу звернути увагу, що інформацію про зміни правил було опубліковано 23.07.2026 о 00:50, а самі зміни набрали чинності вже о 05:00 цього ж дня. Таким чином, гравці мали лише близько 4 годин для ознайомлення з новими вимогами та приведення своїх кланів у відповідність до них.
Враховуючи, що новий пункт передбачає строк «протягом 7 днів», а догану було видано вже 23.07.2026 о 19:39, прошу надати роз'яснення щодо порядку застосування цього правила.
Прошу надати відповіді на такі питання:
- З якого саме моменту адміністрацією ведеться відлік зазначених 7 днів?
- На підставі чого було застосовано цей пункт правил до завершення встановленого ним строку?
- Чому догану було видано менш ніж через добу після набрання чинності новими правилами?
У зв'язку з викладеним прошу перевірити правильність застосування цього пункту правил та, у разі підтвердження помилки, скасувати видану догану.
Додатково:
Хочу також звернути увагу на саму норму нового правила. У піковий час онлайн сервера становить близько 300 гравців, тому вимога щодо мінімальної кількості 10 учасників у клані виглядає досить високою.На практиці це може суттєво ускладнити існування невеликих або новостворених кланів, навіть якщо вони є активними та виконують інші вимоги правил.
Це не є основною причиною моєї скарги, однак прошу керівництво звернути увагу на цей момент та, за можливості, надати роз'яснення щодо доцільності встановлення саме такого мінімального порогу.
Дякую за розгляд моєї скарги.
4. Доказ отриманої догани (скриншот):https://files.fm/u/5rqx8dv9qk
5. Доказ із теми «Історія змін, які відбуваються у правилах», де видно дату та час публікації змін, а також зазначений час набрання ними чинності. (скриншот): https://files.fm/u/6k2d4tyjnt
6. Дата порушення: -