Розглянуто №1149 / Образа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

sever

Козак
Реєстрування
18 Гру 2024
Дописи
49
Реакції
5
Бали
51
1. Ваш нікнейм: Джеймс Стівенсон
2. Нікнейм порушника: Матвій Харінсон
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: мене зупинили нпу посвідчення не показали також зробили дтп і коли я спитався чи є дтп вони нічого не сказали також не сказали причину зупинки також я поїхав на бункер так як нічого не порушив вони теж поїхали заборонено їхати працівникам поліції на території бункера почал затримання за що не відомо також їх вбили коли вони зупинили мене є фрапс де їх вбили вони зробил RPK і знайшли мене і почали зупиняти. Прохання зняти з НПУ дану особу за перевищення своїх прав також дана людинаказала що має фрапс там можете подивитися там буде видно дтп і так далі їхнє порушення.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення:26.07.2026

Олександр Соколенко

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Кві 2025
Дописи
85
Реакції
69
Бали
63
Вітаю, розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Матвій Харісон [6905743] отримує покарання згідно правил державних організацій:

2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
Догана

Гравець Григорій Корбут [6908146] отримує покарання згідно правил UKRAINE GTA:

5.10 "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
pmutе 60

Також за порушення правил державних організацій а саме:

2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
Догана

2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС
Догана

Розгянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі