Інформація НПУ | Заявки на посаду Підполковника НПУ (10) [Відкрито]

Ростислав Бернз

Ігровий Помічник | Cхідна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
128
Реакції
163
Бали
88
Ukrainian_National_Police_logo.svg.png

ЦУ НПУ м.Києва
Заявки на посаду Підполковник

Вимоги від кандидата:

[1] Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;

[2] Бути старше 14 років (є виключення)

[3] Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення;

[4] Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище;

[5] Знати правила серверу/правила організацій;

[6] Мати можливість приділяти в день 3 години для гри;

[7] Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати з людьми;

[8] Мати звання Сержант [3] ранг в НПУ;

[9] Мати 10 рівень в грі.

Форма подачі заяви:

[1] Ваш ігровий NickName:
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
[3] Ваш тег в Telegram:
[4] Ваш логін в Discord:
[5] Ваш справжній вік:
[6] Які у вас є ідеї для фракції:
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковник НПУ?:
[8] Місто в якому проживаєте:
[9] Ваше звання у фракції:

Додаткова інформація:

[1] Дві та більше заявки від однієї людини - відмова;
[2] Копіювання заявки - відмова;
[3] Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова;
[4] Нікнейм повинен бути українською мовою;
[5] Нікнейм на форумі повинен співпадати з ігровим нікнеймом;

Павло Бондарюк

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лют 2025
Дописи
25
Реакції
49
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName: Павло Бондарюк
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу? так точно
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так точно
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): був на посаді майора 3 рази 1 раз на посаді підполковника
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Харченко Павло
6. Ваш тег в Telegram@jajemdetej
7. Ваш логін в Discord:jajemdetej_49604
8. Ваш справжній вік: 13 прошу о виключення
9. Які в вас є ідеї для фракції: Впровадити багато нових тренувань система кращий боєць тижня-введення премій або додаткових балів для тих хто активно проявляє себе в охороні чи на постах,допомагати новим гравцям швидше влитись у фракцію,покращення дисципліни у фракції,запровадити регулярні навчання (тактика, стрільба, командна робота),робити масштабні РП-операції разом з іншими фракціями,мотивувати бійців через систему премій,покращити актив фракції у вечірній час
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?:вважаю що підходжу на посаду тому що я відповідальний та маю досвід праці з людми,вмію організовувати колектив підтримувати дисципліну та проводити тренування,готовий розвивати фракцію та допомагати бійцям стати кращими
11. Місто в якому живете: Одесса
12. Звання у організації Майор

Костя колбасенко

Новий гравець
Реєстрування
27 Лют 2026
Дописи
6
Реакції
2
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName: Костя Колбасенко
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу? так точно
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так точно
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): ні не було
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Коваль Костя
6. Ваш тег в Telegram@kosta1333
7. Ваш логін в Discord:
k1bik228.ua
8. Ваш справжній вік: 13 зробуть будь ласка виключення
9. Які в вас є ідеї для фракції.створення таблиці для фіксації маршрутів, часу та напарників задля уникнення прогули: регулярне відпрацювання штурму будівель разом із СБУ та ЗСУ для звільнення заручників. створення мобільних постів на мотоциклах для швидкого проїзду через затори та лову порушників на мопедах.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?:вважаю що Я адекватний, стресостійкий, відповідальний та добре знаю правила організації і сервера. Маю досвід у цій сфері, вмію працювати в команді та знаходити спільну мову з новими бійцями. Готовий приділяти максимум часу розвитку фракції, допомозі керівництву та проведенню якісних тренувань і лекцій для особового складу.
11. Місто в якому живете: Рівне
12. Звання у організації мл.лейтинант (скоро лейтинант)

Дмитро Грицьков

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
344
Реакції
157
Бали
63
[1] Ваш ігровий NickName: Дмитро Грицьков
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так, а саме:

Центральна Україна [01]​

ЦО:
  • Виконавчий суддя
  • Мін'юст
  • Заступник Міського Голови
  • Полковник ДСНС
  • Голова Верховного Суду
  • Міністр ОЗ
  • Міністр МВС
  • Заступник Міського Голови
  • Голова Верховного Суду
  • Міністр МВС
  • Підполковник ДСНС
  • Полковник ДСНС
  • Перший Заступник Головного Лікаря МОЗ К
  • Голова ВРУ
  • Голова Верховного Суду
  • Перший Заступник Начальника УЗ
  • Голова ВРУ
  • Голова Верховного Суду
  • Радник Президента
  • Голова Верховного Суду
  • Прем'єр-міністр
  • Заступник директора ЗМІ
  • Голова Верховного Суду
  • Голова Верховного Суду
МВС:
  • Начальник ГСУ
  • Підполковник НПУ
  • Заступник начальника КР СБУ Д
  • Майор СБУ Д
  • Майор НПУ К
  • Підполковник НПУ К
  • Підполковник СБУ
  • Начальник ДБР
  • Перший заступник генерала ДКВС
  • Куратор УВБ ДКВС
[А]:
  • Ігровий Помічник

Східна Україна [03]​

• Голова Окружного Суду
  • Заступник начальника Слідчого відділу ДБР
  • Начальник Слідчого відділу ДБР
[3] Ваш тег в Telegram: @Dangil0128
[4] Ваш логін в Discord: danjill
[5] Ваш справжній вік: 14
-Підвищення кваліфікації співробітників НПУ
-Проведення корисних тренувань та лекцій
-Заохочення працівників до написання КП
-Покращення взаємодії між іншими державними органами
-Покращення взаємодії між підрозділами НПУ
-Проведення корисних тренувань/лекцій по типу: "Правила затримання/порядок затримання" "Основи ККУ" "Основи КПКУ" "Основи Конституції" та інші НПА по яким працює Національна Поліція України
-Проведення спільних брифінгів між органами дізнання/досудових розслідувань
-Введення нового Кримінально-Процесуального Кодексу України
-Проведення внутрішніх перевірок
-Написання нормативного акту, на який буде посилатись ДВБ (регламент, статут, положення та інш.)
-Нововведення в системі судоустрій
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковник НПУ?: я комунікабельний, адекватний, маю великий досвід на керівницих посадах, зокрема в правоохороних органах, органах суду
[8] Місто в якому проживаєте: Хмельницький
[9] Ваше звання у фракції: Молодший Лейтенант

Олексій Йегер

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Жов 2023
Дописи
60
Реакції
67
Бали
23
[1] Ваш ігровий NickName: Олексій Йегер

[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так.

[3] Ваш тег в Telegram: @osdjgasjg

[4] Ваш логін в Discord: kyziaaaa

[5] Ваш справжній вік: 14

Маю велике бажання зробити свій внесок у розвиток фракції та підрозділу ДПП. На мою думку саме Департамент патрульної поліції є одним із найважливіших підрозділів Національної поліції, адже його співробітники першими реагують на виклики громадян, забезпечують громадський порядок, безпеку, здійснюють патрулювання Східної України, допомагають іншим державним структурам та підтримують безпеку на дорогах і в громадських місцях.

Також хотів би допомагати у проведенні наборів до фракції, брати участь у перевірці кандидатів, проводити співбесіди, інструктажі та знайомити нових співробітників із внутрішніми правилами й вимогами Національної поліції. Це допоможе підтримувати високий рівень підготовки особового складу вже з перших днів служби.

Також хочу проводити практичні тренування: затримання, стрільба, тактичне пересування, робота в колоні, орієнтування на місцевості, штурмові дії та інші службові вправи. Допомагати новобранцям адаптуватися у фракції, відповідати на їхні запитання та готувати їх до подальшої служби.

Планую брати активну участь у наборах, допомагати старшому складу в організації заходів. Також пропоную проводити раптові перевірки знань статуту, службових обов'язків і внутрішніх правил, щоб підтримувати високий рівень підготовки особового складу.

На мою думку, важливо мотивувати співробітників до активної служби. За якісне виконання службових обов'язків, активність, дисциплінованість та відповідальне ставлення до роботи можна заохочувати працівників преміями, подяками або іншими винагородами. Це позитивно впливатиме на мотивацію особового складу та бажання розвиватися.

Також хотів би допомогти зробити Discord-сервер підрозділу ДПП зручним і структурованим, щоб співробітники могли швидко знаходити необхідну інформацію, службові документи, графіки чергувань, навчальні матеріали та інші важливі ресурси.

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду майора НПУ?:

Вважаю, що підходжу на цю посаду, адже маю досвід на керівних посадах, відповідально ставлюся до своїх обов'язків і завжди доводжу розпочату справу до кінця. Я активний, дисциплінований, комунікабельний та вмію працювати в команді.

Хочу зайняти посаду Підполковника в НПУ, адже маю бажання допомагати розвитку фракції та особового складу. Готовий брати активну участь в організації роботи підрозділів, контролювати дисципліну, допомагати керівництву у проведенні наборів, інструктажів і службових заходів. Також хочу підтримувати співробітників під час виконання службових обов'язків, допомагати їм удосконалювати свої навички та працювати над покращенням взаємодії всередині колективу. Моєю головною метою є зробити НПУ ще більш організованим, дисциплінованим та ефективним.

Крім того, готовий брати на себе відповідальність за прийняття важливих рішень, оперативно реагувати на різні службові ситуації та допомагати у вирішенні внутрішніх питань фракції. Вважаю, що сильний керівник повинен бути не лише вимогливим, а й справедливим, уміти вислухати співробітників, підтримати їх у складних ситуаціях і власним прикладом мотивувати до якісного виконання службових обов'язків.

Також я завжди залишаюся об'єктивним і справедливим у своїх рішеннях. До всіх співробітників ставлюся однаково, незалежно від звання чи особистих відносин, та керуюся виключно статутом і правилами. Вважаю, що саме такий підхід є основою сильної та згуртованої команди.

[8] Місто в якому проживаєте: Київ

[9] Ваше звання: 8

《~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~》

03 Східна Україна

⮕Прокурор Мр.Д [03.07.2024|18.07.2024]

⮕Майор СБУ [11.07.2026|25.07.2026]

⮕Керівник НАСБУ [19.07.2026 | 25.07.2026]

《~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~》

«JaegerFamQ»

Останнє редагування:

Матвій Сологуб.

Старий Нік : Маркіян Сологуб
Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
162
Реакції
213
Бали
48

1784578738756.png

[1] Ваш ігровий NickName:Матвій Сологуб.

[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Звісно ( детально капельку нище )
1) Перший Заступник Кер. Дніпровської окружної прокуратури , 2) Тричі ПП СБУ , 3) ПП ДКВС , 4) ПП ДСНС , 5) Зам.Ген.Прокурора , 6) Майор СБУ .

[3] Ваш тег в Telegram: matviy_075

[4] Ваш логін в Discord: markiuan_30428

[5] Ваш справжній вік: 13.

1-Щодене проведення лекцій та тренувань.
2-Хотів би запропонувати ведення в дію підрозділ Кіберполіції , який буде щодено проводити аналіз соц.мереж та ін., фіксувати адміністративні та кримінальні правопорушення та вразі зафіксування можливих передач наркотиків , м4 , передавати інформацію КОРД для затримання громадян.
3-Розвиток ГСУ та підвищення кваліфікації працівників ГСУ.
4-Допомога Старшому Складу та Особовому складу.
5-Підвищення рівню співпраці між фракціями.
6-Ефективне усунення працівників-дизертирів та корупціонерів.

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковник НПУ?: я адекватний , стресостійкий , маю великий досвід у роботі правоохороних органів зокрема НПУ , СБУ.

[8] Місто в якому проживаєте: Львів.

[9] Ваше звання у фракції: Капітан ЦУ НП України.

𝕯𝖆𝖓𝖎𝖐 𝕽𝖊𝖞𝖛𝖊𝖓

𝕃𝕚𝕕𝕖𝕣 ℝ𝕒𝕧𝕖𝕟𝔽𝕒𝕞ℚ | 03
Реєстрування
9 Чер 2025
Дописи
51
Реакції
75
Бали
23
1] Ваш ігровий NickName: Данік Рейвен

[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме так

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Підполковник НПУ, СБУ(Х2)
та міністр ВС

[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я: Даніель

[5] Ваш тег в Telegram: @reyven_ash

[6] Ваш логін в Discord: Surikat_daniel

[7] Ваш справжній вік: 14.5

[8] Які в вас є ідеї для фракції (Максимально розкрито):

1. Проведення заходу «День відкритих дверей»
Суть:
Організувати захід для цивільних громадян та працівників інших держструктур, щоб підняти престиж НПУ та залучити нові кадри на службу.
Буде складено план та сценарій заходу: розклад, як правильно розставити службовий транспорт на підземній парковці для виставки та які теми розказувати громадянам про службу.
Хто цим займається: Проведенням самого заходу, показом техніки та спілкуванням з людьми будуть займатися старший та керуючий склад.

2. Масштабний захід «Надзвичайна ситуація» (раз на 2-3 місяці)
Суть:
Раз на кілька місяців оголошувати в якійсь певній точці області режим надзвичайної ситуації. Вибирається район або місто, куди з'їжджаються екіпажі СБУ, ЗСУ та НПУ для масової перевірки транспорту.
Співробітники держструктур збираються разом і їздять по вибраній території спільною купою на службових машинах. Вони зупиняють кожен транспортний засіб, який проїжджає повз, і проводять перевірку документів та повний обшук машини на наявність нелегалу. Усе це робиться законно з посиланням на спеціальний ордер, який заздалегідь підписує Генеральний прокурор або хтось із вищого керівництва ВРУ.
Хто цим займається: Організацією патрульних екіпажів, збором людей та безпосереднім виїздом на територію спільно займаються К/С та допомагає С/С усіх залучених фракцій.

[9] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника ?:
У мене є великий досвід у держструктурах, тому мені не треба нічого довго пояснювати. Я вже був підполковником НПУ, двічі підполковником СБУ та Міністром ВС. Я чудово знаю правила та як правильно працює старший склад. Мені не потрібен час на навчання чи адаптацію — я готовий з першого ж дня допомагати генералу та полковникам, підтримувати дисципліну серед бійців та працювати на користь фракції.

[10] Місто в якому живете: Ужгород

[11] Ваше звання у фракції: 4 звання

Підполковник НПУ
09.09.2025 - 24.09.2025
[Старший інструктор ДПП]
Підполковник СБУ 26.10.2025 - 09.12.2025
[Перший заступник ДКР]
Підполковник СБУ 18.01.2026 - 01.04.2026
[Експерт ДБР]
[Перший заступник ДБР]
Міністр ВС 13.04.2026 - 11.05.2026

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі