Розглянуто 03

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

slavonFisenko

цінуйте життя,поки воно є
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
85
Реакції
86
Бали
167
1. Discord сервер(-и):03
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):бот
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:slavusikgushchin
4. Суть звернення:

Звертаюся до вас із офіційним проханням переглянути термін мого блокування на офіційному Discord-сервері 03-го сервера, яке було видане мені строком на 14 днів. Мені надзвичайно прикро через ситуацію, яка сталася, і я пишу це звернення з повною відповідальністю та абсолютним усвідомленням своєї провини.
На жаль, під час спілкування в чаті я піддався миттєвим негативним емоціям, втратив контроль над собою та дозволив собі грубі образи, про які зараз дуже шкодую. Розумію, що жодні обставини, особисті образи чи поганий настрій не можуть виправдати таку поведінку. Це є прямим порушенням правил спільноти, які створені для захисту гравців та підтримання порядку на сервері. Мені щиро соромно за свій вчинок, і я хочу принести найглибші вибачення всім учасникам конфлікту, кого зачепили мої слова, а також модерації сервера, якій довелося витрачати час на розбір цього інциденту.
Я граю на Ukraine GTA вже тривалий час і дуже ціню цей проект, його атмосферу та ком'юніті. Для мене Discord-сервер є основним джерелом інформації про важливі оновлення, правила, заходи та події, а також головним місцем для координації та повсякденного спілкування з іншими гравцями та друзями. Залишитися без доступу до серверу на два тижні — це дуже суворе покарання для мене, оскільки я фактично випадаю з активного життя проекту та комунікації.
Цей бан вже став для мене серйозним уроком. Я зробив правильні висновки одразу після блокування і гарантую, що в майбутньому моє спілкування буде виключно адекватним, конструктивним та заснованим на абсолютній повазі до кожного учасника і представника адміністрації. Подібних порушень з мого боку більше ніколи не повториться за жодних обставин.
Прошу вас виявити поблажливість, врахувати моє щире каяття, те, що я повністю визнаю свою помилку, та надати мені можливість повернутися до спільноти раніше. Буду безмежно вдячний, якщо ви розглянете можливість скоротити термін блокування або замінити його на попередження (мут) у текстових каналах. Дякую за ваш час та розгляд моєї заяви.

5. Докази (скріншоти/відео):
1785134927803.png
6. Дата видачі покарання

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
700
Реакції
1,134
Бали
543
Перерозгляд

Враховуючи критичність порушення та вашу історію попередніх покарань, блокування буде оскаржено до 10 днів. Надалі подібні порушення оскарженню не підлягатимуть.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі