В очікуванні Для Олега Галицького // Строго для нього

Богдан Швед

Поважний гравець
Реєстрування
25 Лис 2025
Дописи
111
Реакції
126
Бали
48
1. Ваш нікнейм:

Богдан Швед

2. Нікнейм адміністратора:

Олег Галицький

3. Суть скарги:

Вітаю, шановний Олег Галицький.

Пишу це звернення з проханням переглянути моє покарання або, якщо це можливо, скоротити термін блокування.

Мене було заблоковано за передачу лідерки клану. Хочу пояснити, що я не мав наміру порушувати правила чи отримувати будь-яку вигоду. На той момент я був модератором, а лідер клану перед своїм блокуванням передав мені лідерство, щоб клан не залишився без керівника. На жаль, після цього блокування отримали як він, так і я.

Я розумію, що незалежно від обставин це могло суперечити правилам проєкту, і щиро шкодую, якщо своїми діями їх порушив. Моєю метою не було обійти систему чи отримати перевагу — я лише хотів, щоб клан продовжив своє існування.

За час блокування я повністю усвідомив свою помилку та зробив відповідні висновки. Надалі уважніше ставитимуся до правил і не допущу подібної ситуації.

Ukraine GTA — це проєкт, у який я вклав багато часу та сил. Під час перебування на посаді модератора я завжди намагався допомагати гравцям, підтримувати порядок та сумлінно виконувати свої обов’язки. Саме тому мені дуже прикро, що ця ситуація призвела до такого покарання.

Щиро прошу Вас врахувати мою попередню роботу, відсутність злого умислу та дати мені ще один шанс. Якщо повне зняття блокування неможливе, буду дуже вдячний хоча б за скорочення терміну блокування.

Дякую за приділений час і розгляд мого звернення. Сподіваюся на Ваше розуміння та позитивне рішення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тиць

5. Дата порушення:27.07.2026 по 27.08.2026

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі