Відмовлено Халатність адміністратора Богдан Блейз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодиш

Отаман
Реєстрування
6 Січ 2025
Дописи
42
Реакції
32
Бали
17
1. Ваш нікнейм: Енакін Скайвокер
2. Нікнейм адміністратора: Богдан Блейз
3. Суть скарги:
Бажаю здоров'я.

Мені було видано покарання у вигляді варну та догани на клан за нібито халатністьадміністратора, а саме Богдана Блейза.

Прошу переглянути цю ситуацію, адже, на мою думку, покарання було видано необґрунтовано. Як мені відомо, перед тимяк стати адміністратором, Богдан Блейзне був належним чином ознайомлений із правилами та почав розглядати скарги нафорумі без достатнього знання регламенту.

Також прошу звернути увагу на саму скаргу. На відеозаписі присутні сторонні звуки та музика. Наскільки мені відомо, адміністрація не повинна приймати до розгляду такі відеодокази, а має відхиляти їх відповідно до правил.

У зв'язку з цим прошу повторно переглянути скаргу, перевірити правомірність дій адміністратора та, у разі виявленняпорушень, скасувати видане мені покарання.

Дякую за увагу та сподіваюся насправедливий розгляд моєї ситуації.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тиць

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,228
Реакції
606
Бали
409
Вітаю Шановний гравець.
На відеодоказі зафіксовано саме порушення, а саме 6.51, вихід під час активної ставки.
На відеодоказі немає діалогу між вами та подавачем скарги, також звуки на відео відносяться виключно до ігрового процесу та не заважають розгляду або встановлення факту порушення.
Оскільки ви лідер клану, варн за порушення вам видати неможливо, тому клан отримав догану за порушення лідера.
Прошу ознайомитись з правилом Ukraine GTA 6.51​
6.51. "Вихід під час ставки" - Забороняється виходити з гри під час активної ставки на контейнерах. | Варн
В діях адміністратора відсутні порушення.
В оскарженні відмовлено.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі