Воля
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 23 Лип 2023
- Дописи
- 55
- Реакції
- 72
- Бали
- 366
1. Ваш нікнейм: Артем Дертюк
2. Нікнейм адміністратора: Деніс Котик
3. Суть скарги:
Під час цієї ситуації мене неодноразово провокували, через що розмова перейшла на підвищені тони. Я не мав наміру розпалювати міжнаціональну ворожнечу чи принижувати будь-який народ або національність.
Після перегляду відеодоказу я почув, що вимовив фразу «бомж афганський». До моменту перегляду запису я був щиро впевнений, що сказав «ішак афганський». Не можу пояснити, чому саме так прозвучало, однак це точно не було навмисною спробою образити людей за національною ознакою чи розпалювати ненависть.
Разом із цим я визнаю, що допустив некоректне висловлювання, і не намагаюся уникнути відповідальності. Прошу лише врахувати, що це сталося вперше. Це мій перший бан, і раніше я не притягувався до відповідальності за подібні порушення.
Також прошу врахувати повний контекст ситуації, включаючи провокації, які передували моїм словам. Вважаю, що при оцінці доказів необхідно брати до уваги не лише окрему фразу, а всю розмову та обставини, за яких вона була сказана.
З огляду на те, що це моє перше подібне порушення, а умислу на розпалювання міжнаціональної ворожнечі в мене не було, прошу переглянути рішення та пом'якшити покарання, замінивши його на менш суворе або скоротивши строк бану.
Надалі зобов'язуюся бути більш уважним до своїх висловлювань і не допускати подібних ситуацій. Дякую за розгляд звернення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 23.07.2026