Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alegator777

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
87
Реакції
241
Бали
38
1. Ваш нікнейм: 1962
2. Нікнейм адміністратора: Тимур Ланько
3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, в мене виникла ситуація через яку мені дали бан 7 днів, з початку я залив скаргу на гравця який заскамив мене на 20кк тут я залив скаргу на протязі 5-7хв мені прийшло повідомлення від YouTube що відео яке я завантажив за скам не підходить для аудиторії молодшого віку(ограніченія) я відразу вирішив перезалити на YouTube те саме выдео тыльки поставити галочку "не для дітей" бо в першому відео я тупанув це зробити... виходить видали те відео завантажив нове та хотів поміняти силки на на відео-доказ в скарзі та не зміг бо скаргу вже розглянули..( я відразу розуміючи це та розуміючи що за видалення є покарання я відразу написав репорт адміну який розглянув скаргу щоб пояснити йому але його не було в мережі, далі я покликав адміна в войс та пояснив ситуацію, також паралельно я написав на форумі адміну який розглянув скаргу про те що видалив і це було зроблено не спеціально... на данний момент в момент в мене є те відео яке я заливав за скам. Прошу з розумінням віднестись до цієї ситуації та розблокувати мені акк., так як я це зробив не спеціально а хотів як краще, та раніше чогось подібного з моєї сторони не було ніколи.
Прикріпляю підтвердженя того що написане вище мною є дійсно правдою : тут , тут , відео з скарги яке я видалив для перезаливу
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 29.07.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,084
Реакції
1,894
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
За наданими вами доказами вас буде розблоковано

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі