Розглянуто СКАРГА НА СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
47
Реакції
46
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Сергій Боцман [104148]+Максим Грім [109204]
3. Назва організації порушника: CБУ
4. Суть скарги:
Вітаю.

Я під'їхав до військкомату, де все було спокійно. Після цього сказав, що обригав людину, яка стояла навпроти. Одразу після цього мене закували в кайданки за хуліганство, використання анімації та порушення субординації.

Вважаю це затримання необґрунтованим, оскільки в реальному житті людина також може блювати або випадково обригати іншу людину. Крім того, у правилах державних організацій немає прямої заборони на використання звичайних анімацій. Тому прошу перевірити, чи були законними дії співробітників, які одразу затримали мене за цією причиною.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): 1 2
6. Дата порушення: 29 числа

2.3. Заборонено танцювати на робочому місці/на службі. | Догана
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин

1 фрапс ТЕНКОДИ

0:12
— співробітник використав тайзер без будь-якої причини. Я не тікав, не чинив опору, не намагався втекти та не становив жодної загрози. Я лише зробив декілька кроків назад. Попри це, до мене безпідставно було застосовано тайзер.

Вважаю, що застосування тайзера в цій ситуації було необґрунтованим.

2 фрапс

9:12
— співробітник СБУ використовує анімацію під час несення служби. Порушення: «Заборонено танцювати на робочому місці/на службі.»

9:52
— повторно використовує анімацію під час несення служби.

Олександр Бенз

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
182
Реакції
82
Бали
73
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу та надані докази, повідомляю наступне:
Максим Грім (109204) отримає
догану. Також з ним буде проведено профілактичну бесіду за порушення статуту.
Щодо працівника Сергій Боцман (104148), порушень з його боку не виявлено. Під час розгляду було встановлено, що з вашого боку були наявні чіткі провокаційні дії, а працівник діяв у межах чинного законодавства та своїх службових повноважень.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі