Розглянуто ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛА ВИКРЕДЕННЯ | R-3093

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
70
Реакції
54
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Діана Айріс [866] +Кирилл Паляниця [68954]+Воха Сила [83863]
3. Назва клану порушника: на відео много людей
4. Суть скарги:
Вітаю.

Під час проведення контейнерів я підбіг до місця проведення та почав ставити ставки. Я встиг поставити ставки на суму понад 2 000 000.

Після цього мене безпідставно взяли у стяжки, до та утримували там, щоб я не зміг продовжити брати участь у контейнері й ставити ставки. Через це мої ставки були скинуті, а можливість брати участь у події була фактично заблокована.

Окрім цього, з боку гравців були й інші порушення, зокрема DM та порушення правил ZZ.

Прошу адміністрацію перевірити ситуацію за фрапсом та вжити відповідних заходів.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): 1 2 3
6. Дата порушення: 29 числа

2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн
2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин
2.5. Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі. | Деморган 60 хвилин, наступне покарання Варн
3.3. Усі нападники мають бути в масках; | Деморган 50 хвилин
3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10

3.10.
Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.

2.1.
"DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. У зеленій зоні дозволяється відкривати вогонь у відповідь виключно з метою самооборони. Для цього гравець повинен мати відеодоказ, який підтверджує, що першим вогонь відкрив інший гравець. За наявності такого доказу гравець має право захищатися та вести вогонь у відповідь у межах зеленої зони.
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

ТЕНКОДИ 1 ФРАПС
2:32 — мене взяли у стяжки з метою перешкодити мені брати участь у контейнері та ставити ставки.

2 фрапс
1:42 — я передав іншому гравцю кусачки, щоб він зняв із мене стяжки, оскільки мене безпідставно утримували та не давали можливості брати участь у контейнері.
3 фрапс:

• 0:52 — мене знову безпідставно взяли у стяжки, через що моя ставка була скинута. Після цього мене вивели з місця проведення контейнера та намагалися вбити.
  • 3:23DM + порушення правил ZZ.

Останнє редагування модератором:

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
1,256
Реакції
495
Бали
223
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
Гравець Діана Айріс [866] отримає покарання у вигляді WARN
4.16. Проведення викрадення без маски. | Деморган 30 хвилин
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин
4.18. Відігрування будь-яких дій на свою користь та/або ігнорування відігравань інших гравців. | Деморган 30 хвилин
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин
2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн
2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин
2.5. Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі. | Деморган 60 хвилин, наступне покарання Варн

Гравець Кирилл Паляниця [68954] отримає покарання у вигляді WARN
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин
4.18. Відігрування будь-яких дій на свою користь та/або ігнорування відігравань інших гравців. | Деморган 30 хвилин
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин

Гравець Воха Сила [83863] отримає покарання у вигляді 120 хвилин Деморгану
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі