Відмовлено ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
47
Реакції
46
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Денис Крутий
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Під'їхав до БП «Конча-Заспа», де повідомили, що триває напад. Я допоміг відбити напад на БП. Після завершення перестрілки я здійснив один постріл у землю, який не був спрямований у будь-кого та не становив загрози. Після цього співробітник НПУ без будь-якої причини відкрив по мені вогонь і вбив мене.

Прошу адміністрацію перевірити дії співробітника НПУ, оскільки, на мою думку, застосування зброї було безпідставним.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 30 числа

2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн
Тайм-коди:

1:54
— після закінчення нападу здійснив один постріл у землю.

1:54 — одразу після цього співробітник НПУ без будь-якої причини відкрив по мені вогонь.

Вважаю, що застосування зброї було безпідставним, оскільки я не становив загрози та не відкривав вогонь по співробітниках НПУ.

Олександр Бенз

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
182
Реакції
82
Бали
73
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу та надані докази, виношу вердикт: порушень з боку працівників НПУ не виявлено.
Під час перегляду відеофіксації було встановлено, що протягом усього запису ви безпідставно наводили заборонену зброю на громадян. Надалі ви навели зброю на працівника НПУ, зайняли вогневу позицію та здійснили постріл у землю. Своїми діями ви створили реальну загрозу, у зв'язку з чим працівник НПУ обґрунтовано сприйняв це як загрозу власному життю та життю оточуючих і застосував зброю відповідно до ситуації.

Відомовленно!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі