Ілля Федосенко
Budanoww👋| 04🎈
- Реєстрування
- 13 Тра 2024
- Дописи
- 550
- Реакції
- 399
- Бали
- 123
1. Ваш нікнейм:Ілля Федосенко
2. Нікнейм порушника:Колегія Адвокатів
3. Суть скарги:Доброї ночі.
Хотів би звернути увагу на проблему, яка, на мою думку, потребує термінового вирішення.
Зайшовши до Єдиного реєстру адвокатів України, можна побачити, що список адвокатів уже дуже давно не оновлювався.
Що ми маємо зараз:
один із адвокатів уже давно не працює у ВРУ та наразі є молодшим адміністратором;
інший є підполковником СБУ;
ще один — підполковником НПУ;
ще одна людина була знята з ВРУ через неактивність.
Більше того, ще до створення цієї теми я особисто написав двом приватним адвокатам із реєстру. У відповідь мені повідомили, що вони вже не грають на проєкті. Зараз їхні Telegram-акаунти взагалі не знаходяться, тобто список настільки застарів, що зв'язатися з людьми навіть неможливо.
У мене незабаром має відбутися суд. Як мені бути в такій ситуації?
На допиті я вже був без адвоката, адже лише за 20 хвилин до його початку моїм адвокатом призначили т.в.о. Генерального прокурора, який фізично не зміг взяти участь.
Після цього я зайшов до Реєстру адвокатів і побачив ще одну проблему -- зараз там висить 12 заявок на отримання статусу адвоката (як державного, так і приватного), які досі не розглянуті.
Виходить, що:
чинний реєстр не відповідає дійсності;
частина адвокатів уже давно не виконує свої обов'язки або взагалі не грає;
нові заявки накопичуються без розгляду;
громадяни фактично залишаються без можливості отримати правову допомогу.
Прошу відповідальних осіб звернути увагу на цю ситуацію, оновити реєстр адвокатів та розглянути накопичені заявки.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):№1 №2
5. Дата порушення:31.07.2026
2. Нікнейм порушника:Колегія Адвокатів
3. Суть скарги:Доброї ночі.
Хотів би звернути увагу на проблему, яка, на мою думку, потребує термінового вирішення.
Зайшовши до Єдиного реєстру адвокатів України, можна побачити, що список адвокатів уже дуже давно не оновлювався.
Що ми маємо зараз:
один із адвокатів уже давно не працює у ВРУ та наразі є молодшим адміністратором;
інший є підполковником СБУ;
ще один — підполковником НПУ;
ще одна людина була знята з ВРУ через неактивність.
Більше того, ще до створення цієї теми я особисто написав двом приватним адвокатам із реєстру. У відповідь мені повідомили, що вони вже не грають на проєкті. Зараз їхні Telegram-акаунти взагалі не знаходяться, тобто список настільки застарів, що зв'язатися з людьми навіть неможливо.
У мене незабаром має відбутися суд. Як мені бути в такій ситуації?
На допиті я вже був без адвоката, адже лише за 20 хвилин до його початку моїм адвокатом призначили т.в.о. Генерального прокурора, який фізично не зміг взяти участь.
Після цього я зайшов до Реєстру адвокатів і побачив ще одну проблему -- зараз там висить 12 заявок на отримання статусу адвоката (як державного, так і приватного), які досі не розглянуті.
Виходить, що:
чинний реєстр не відповідає дійсності;
частина адвокатів уже давно не виконує свої обов'язки або взагалі не грає;
нові заявки накопичуються без розгляду;
громадяни фактично залишаються без можливості отримати правову допомогу.
Прошу відповідальних осіб звернути увагу на цю ситуацію, оновити реєстр адвокатів та розглянути накопичені заявки.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):№1 №2
5. Дата порушення:31.07.2026