Розглянуто Оскарження Для ЗГС/ГС Держ або КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Лют 2026
Дописи
14
Реакції
10
Бали
18
1.Ваш нікнейм:Марс Альварез
2.Суть оскарження:Вітаю,я знаю що в Андрія Косика до мене якась особиста можливо недовіра,наскільки мені відомо публічної(в таблицях) недовіри немає,але мене не хочуть пускати на керівні посади(11-12) я спілкувався з ЗГС Держ,я все зрозумів і дуже хочу все виправити,я хочу на лідера,наразі відкриті заявки на лідера ДСНС а також ЗСУ,на ЗСУ мене не допустили через маленький вік хоча в мене день народження 07.08 і мені буде 16 років,чесно в мене вже немає надії на позитивну відповідь але надія згасає остання,я дуже хочу бути лідером ЗСУ так як весь свій ігровий час пробув там,був місяць і 1 тиждень Підполковником(10) Начальник ГУР,я не хочу відпускати ЗСУ,я на підполковнику працював не покладаючи рук,в щотижневих звітах керівництва підрозділів можна глянути звіти мого підрозділу,коли я прийшов на начальника ГУР,була всьоголиш 1 людина,наразі я зробив 9 людей,і кожен з мого підрозділу хвалили мене кажучи що я один із накращих осіб які є в старшому складі ЗСУ.
Я дуже прошу допустіть мене на лідера,я готовий взяти будь яку відповідальність на себе,я готовий на випробувальний термін,я готовий на будь яке покарання якщо підведу Адміністрацію.
Панове ЗГС/ГС Держ а також КА я маю надію що ви повірите в мене а також дасте мені шанс...
З повагою Марс Альварез..
3.Дата:31.07.2026

Анна Соколовська

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,274
Реакції
1,142
Бали
253
Вітаю.

Відмова у вашій заявці на лідерську посаду була обґрунтована недостатнім віком та поведінкою, яку ви демонстрували під час перебування у фракціях, зокрема в ЗСУ.

Також звертаю вашу увагу, що твердження про «особисту неприязнь» без наведення будь-яких аргументів чи доказів є безпідставними.

Рекомендую надалі демонструвати відповідальність, належну поведінку та активну участь у розвитку державних структур. Це сприятиме формуванню позитивної репутації та підвищить рівень довіри до вас як до потенційного кандидата на керівну посаду.

Окрім цього, варто визначитися з напрямком, у якому ви бажаєте розвиватися. Наразі ви подаєте заявки практично на всі відкриті лідерські посади, що створює враження відсутності конкретної зацікавленості у розвитку певної фракції та бажання отримати посаду аби-де.

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
1,118
Реакції
510
Бали
253
Вітаю.
ГС держ описав повністю причину відмови.
Щодо твердження "особиста недовіра" прошу надати докази які це підтверджують.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі